ELMAR TEEGELBECKERS - ervaren wandelaar

Fervent wandelaar en oprichter van de thru-hiking community Elmar kun je het grootste deel van het jaar vinden op de trails. Of hij nu een dagwandeling maakt of een tocht van een paar honderd kilometer, hij moet kunnen vertrouwen op zijn telefoon voor navigatie. Maak kennis met Elmar en ontdek welke Xtorm producten hem #MoreEnergy geven tijdens zijn avonturen.

JAIRO IGLESIAS - videograaf & reiziger

Jairo Iglesias is een succesvolle filmmaker met een carrière van 20 jaar, waarin hij indrukwekkende samenwerkingen heeft opgebouwd, waaronder met Netflix, Audi, Fairmont en National Geographic TV. Al 8 jaar gebruikt hij Xtorm producten om zijn projecten van #MoreEnergy te voorzien. Maak kennis met Jairo en ontdek zijn favoriete Xtorm producten.

ZILVER SCHMITZ - Autodidact filmmaker, fotograaf én content creator

Xtorm ambassador Zilver Schmitz is autodidact filmaker, fotograaf én content creator. Naast video- en fotografie, is reizen ook een enorm grote passie van Zilver. Hij geniet dan natuurlijk ook het meest wanneer hij deze twee passies kan combineren. Omdat hij vaak on-the-go is, heeft hij niet altijd toegang tot een stopcontact om zijn cameragear op te laden. Maak kennis met Zilver en ontdek zijn favoriete Xtorm producten.

Henk-Jan Geel - Arctic Avonturier

Henk-Jan Geel, arctic avonturier en expeditieleider, wordt vaak geconfronteerd met temperaturen onder nul. Wintertochten en batterijen. Ze hebben een ware haat liefde verhouding. Voor veel dingen heb je stroom nodig. Maar die kou hè? Die kou die werkt niet echt mee. In zijn blog vertelt hij precies hoe hij tijdens expedities hiermee overweg gaat.

Abonneer je op onze nieuwsbrief