Autodidact filmmaker, fotograaf en content creator

Zilver Schmitz

Autodidact filmmaker, fotograaf en content creator

Zilver Schmitz

Maak kennis met Zilver

Zilver Schmitz is een autodidact filmmaker, fotograaf én content creator! Vroeger deed Zilver aan trampoline springen op hoog niveau, tot hij besloot de trampoline in te ruilen voor een camera. Vanaf dat moment werd video- en fotografie zijn nieuwe passie en leerde hij zichzelf alle kneepjes van het vak. Naast het filmen, is reizen een enorm grote passie van hem geworden. Hij geniet dan natuurlijk ook het meest wanneer hij deze twee passies kan combineren. Naast zijn eigen creatieve werk, deelt hij op zijn socials ook content waarin hij zijn kennis deelt met andere (beginnende) filmmakers.

Zilver's favoriete producten

Draagbaar Stopcontact 100W

Laptop Powerbank Titan Pro

Zilver's favoriete producten

Draagbaar Stopcontact

Shop nu

Laptop Powerbank Titan Pro

Shop nu

Zilver X Xtorm

"De Portable Power Socket van Xtorm is perfect om je cameragear mee op te laden tijdens het reizen. Afgelopen jaar heb ik bijvoorbeeld een aantal weken door de Filipijnen gereisd. Toen we daar een week lang op een boot zaten zonder elektriciteit, zorgde deze powerbank ervoor dat ik mijn camera en drone toch kon opladen na het filmen.

De Titan Pro is ook ideaal en gebruik ik vaak on-the-go wanneer ik mijn telefoon of laptop wil opladen om de content die ik gemaakt heb direct te kunnen bewerken en delen."

#MoreEnergy tijdens jouw avonturen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief