Ervaren wandelaar

Elmar Teegelbeckers

Ervaren wandelaar

Elmar Teegelbeckers

Maak kennis met Elmar

Fervent wandelaar en oprichter van de thru-hiking community Elmar kun je het grootste deel van het jaar vinden op de trails en dan het liefst een in de Alpen of diep in Scandinavië. In zijn tijd off-trail werkt hij aan thru-hiking.com om hikers van de juiste informatie te voorzien en te inspireren voor hun volgende langeafstandswandeling. Zijn passie om de community op te zetten begon op de Slovenian Mountain Trail waar vrijwel geen informatie over te vinden was. Het idee was geboren en vanaf nu kun je steeds meer trails op de website vinden én connecten met andere ervaren wandelaars om je vragen te stellen over de trail die je wilt lopen.

Elmar's favoriete Xtorm producten

Rugged Powerbank

Rugged Kabel

Elmar's favoriete Xtorm producten

Rugged Powerbank

Shop nu

Rugged Kabel

Shop nu

Elmar X Xtorm

"Of ik nu een dagwandeling maak of een tocht van een paar honderd kilometer, ik moet kunnen vertrouwen op mijn telefoon. Omdat ik navigeer via een wandel-app met GPS gaat de batterij vrij snel leeg. Het is daarom een goed gevoel om altijd genoeg stroom bij je te hebben.

Op langere wandelingen kies ik voor de Xtreme Rugged Power Bank 20.000 mAh die waterbestendig is en tegen een stootje kan. Op dagtochten of wanneer ik zeker ben van energie na de wandeling, kies ik voor de wat lichtere Fuel Series 4 10.000 mAh. Deze biedt ruim voldoende energie voor één dag."

#MoreEnergy tijdens jouw avonturen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief