WE GIVE YOU #MOREENERGY

Mensen energie geven op hun reizen is waar we het beste in zijn.

Het doel van Xtorm is om mensen overal energie te geven door onze #MoreEnergy visie en liefde voor mobiele technologie. Vandaag de dag eisen mensen steeds meer van hun mobiele apparaten. Of je nu bergen beklimt, een stedentrip maakt, op je tablet werkt in een flexkantoor of de nieuwste Netflix-serie streamt in je tuin. Wij zorgen ervoor dat u niet zonder stroom komt te zitten.

NIEUWSTE TECH VS
BESTE GEBRUIKERS-ERVARING

Sneller USB-C opladen met GearX, de meest efficiënte solar laders met Sunpower & lensing coating, de veiligste power producten dankzij de Xtorm Safety Check. Hoog efficiënte PCBs en batterie-cellen voor een duurzame levensduur van de batterij.

Wij verbinden high-end technologieën met een productontwerp dat een gebruikerservaring biedt die #MoreEnergy geeft.

INNOVATE,
GO FASTER,
GO FURTHER.

Innoveren zit in ons DNA, wij streven ernaar om u energie te geven via onze producten. We zijn voortdurend op zoek naar snellere, duurzamere, handigere manierenom u en uw apparaten altijd opgeladen te houden. We integreren altijd de nieuwste technologieën op een manier die u, als gebruiker.

#MoreEnergy. Meer Kwaliteit. Meer technologie. Meer Veiligheid.

XTORM,DE GROENE CHOICE

Bij Xtorm maken we producten die lang meegaan. Onze producten zijn gebouwd om vele jarente werken zonder slijtage, zodat u niet snel een vervangend product hoeft te kopen, wat tonnen aan extra producten, materialen en productie-energie bespaart.

Wij streven ernaar om zo min mogelijk milieu-onvriendelijke materialen te gebruiken in onze verpakking, kantoor en productie. We recyclen gebruikte batterijen actief om ze opnieuw te gebruiken, wat tonnen aan schaarse grondstoffen bespaart.
Samen met de stichting Stibat hebben we 3.962.501kg(!!) aan batterijen ingezameld om in 2020 te recyclen.

ONTWORPEN
VOOR REIZEN

Kan praktisch alles aan.

Xtorm vindt zijn oorsprong in de reisindustrie, duurzame reisaccessoires zijn een van de moeilijkste producten om te maken. Reis accessoires vragen veel van de kwaliteit, duurzaamheid en gebruikers ervaring. We hebben veel geleerd op die gebieden, wat resulteert in duurzame reisaccessoires die geschikt zijn voor elk gebruik. Ontworpen voor op reis = praktisch overal geschikt voor.

KAN PRAKTISCH ALLES AAN?

MORE QUALITY

Je moet kunnen rekenen op je uitrusting als het gaat om duurzaamheid, gebruik en ervaring. Xtorm staat voor kwaliteit en de beste producten in zijn klasse. Onze producten zijn gemaakt om te reizen en zullen onder alle omstandigheden overleven, van temperaturen onder het vriespunt tot intensief gebruik tijdens stedentrips. Als een product dat soort reizen kan overleven, kan het zowat alles aan.

MORE TECH

Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste (technische) innovaties om in onze stroomproducten op te nemen, zodat je het beste uit jouw apparaat kunt halen. Dit resulteert in eersteklas specificaties, sneller opladen en een langere levensduur dan producten van andere voedingsmerken. Getest door miljoenen reizigers over de hele wereld.

MORE SAFETY

Veiligheid is de belangrijkste waarde voor ons merk. Al onze producten worden getest volgens een 6 lagen gecertificeerde veiligheidscheck. Deze veiligheidscheck voorkomt onveilige situaties en beschermt uw toestel tegen beschadigingen en onnodige slijtage.

Meer informatie over onze veiligheidscheck.

Outdoor producten

Xtorm Xtreme Solar Powerbank 10.5W - 5.000 mAh Xtorm Xtreme Solar Powerbank 10.5W - 5.000 mAh
XR103 Xtreme Solar Powerbank 10.5W - 5.000 mAh

10.5W / 5.000 mAh

€39,95
De Xtorm Solar Charger 5000 is een robuuste outdoor solar charger die je de vrijheid en energie geeft om te gaan en staan waar je wil. Perfect voor ieder avontuur!Krachtige eigenschappenDe solar charger is uitgerust met een 5000mAh lithium-polymeer batterij, krachtig genoeg om je smartphone minstens 1 keer op te laden. De solar charger zelf kan op twee manieren opgeladen worden; via USB-c of door het ingebouwde zonnepaneel. Gemaakt voor avontuurDe Solar Charger is spatwaterdicht, valbestendig, en heeft een krachtige geïntegreerde LED zaklamp. Dit maakt hem perfect voor alle outdoor reizen en avonturen. Dankzij de grote interne batterij en het krachtige zonnepaneel heeft u altijd een power bank bij de hand, waar en wanneer dat ook nodig is!Hoe lang duurt opladen in de zon?Hoe snel de zon je Solar Charger oplaadt hangt af van een aantal factoren, zoals het jaargetijde, het uur van de dag, en natuurlijk de bewolking.Voor een helder beeld van de hoeveelheid gratis energie die je kunt verwachten van het ingebouwde zonnepaneel, geven wij hieronder 2 verschillende scenario's die de verschillen in laadsnelheid laten zien. Hoe lang het duurt voordat uw Solar Charger volledig opgeladen is:1. Op een grotendeels zonnige dag in de lente of zomer duurt het ongeveer 6 dagen2. Op een grotendeels zonnige dag in de herfst of winter duurt het ongeveer 12 dagen Zoals je ziet is er geen voorbeeld gegeven van de laadtijd tijdens bewolkte dagen. Dat komt omdat zonneladen op zulke dagen helaas niet efficiënt genoeg werkt om effectief bruikbaar te zijn.Bij Xtorm gebruiken we hoog-rendement SunPower zonnecellen om zoveel mogelijk energie te vangen uit een zo klein mogelijk oppervlak. Zijn de hierboven vermelde laadtijden niet zo snel als je had gehoopt? Geen zorgen, Xtorm heeft zonneladers en zonnepanelen in alle maten. Bekijk onze andere producten om te vinden wat het beste bevalt!
Bestseller
Xtorm Xtreme Solar Powerbank 20W - 10.000 mAh Xtorm Xtreme Solar Powerbank 20W - 10.000 mAh
XR104 Xtreme Solar Powerbank 20W - 10.000 mAh

20W / 10.000 mAh

€69,95
De Xtorm Solar Charger 10.000 is een robuuste outdoor powerbank met ingebouwd zonnepaneel. Hij geeft de vrijheid en energie om te gaan en staan waar je wilt, en is dus perfect voor al je avonturen.Pure zonnekrachtDe powerbank met ingebouwd zonnepaneel kan op twee manieren worden opgeladen: via USB-C, of door hem mee naar buiten te nemen en het zonnepaneel zijn werk te laten doen. Krachtige batterij met hoge capaciteitDe zonnelader is uitgerust met een 10.000mAh lithium-polymeer batterij, krachtig genoeg om een smartphone minstens 2x op te laden. De lader beschikt ook over een 20W USB-C uitgang die je smartphone snel oplaadt, zodat je altijd klaar bent om te gaan.Gemaakt voor avontuurDe zonne-oplader is spatwaterdicht, valbestendig en heeft een krachtige geïntegreerde LED-zaklamp, waardoor het de perfecte power bank is voor al je avonturen. Met de grote interne batterij en het krachtige zonnepaneel heb je altijd wat extra energie bij de hand, waar en wanneer dat nodig is!Hoe lang duurt opladen in de zon?Hoe snel de zon je Solar Charger oplaadt hangt af van een aantal factoren, zoals het jaargetijde, het uur van de dag, en natuurlijk de bewolking.Voor een helder beeld van de hoeveelheid gratis energie die je kunt verwachten van het ingebouwde zonnepaneel, geven wij hieronder 2 verschillende scenario's die de verschillen in laadsnelheid laten zien. Hoe lang het duurt voordat uw Solar Charger volledig opgeladen is:1. Op een grotendeels zonnige dag in de lente of zomer duurt het ongeveer 10 dagen2. Op een grotendeels zonnige dag in de herfst of winter duurt het ongeveer 20 dagen Zoals je ziet is er geen voorbeeld gegeven van de laadtijd tijdens bewolkte dagen. Dat komt omdat zonneladen op zulke dagen helaas niet efficiënt genoeg werkt om effectief bruikbaar te zijn.Bij Xtorm gebruiken we hoog-rendement SunPower zonnecellen om zoveel mogelijk energie te vangen uit een zo klein mogelijk oppervlak. Zijn de hierboven vermelde laadtijden niet zo snel als je had gehoopt? Geen zorgen, Xtorm heeft zonneladers en zonnepanelen in alle maten. Bekijk onze andere producten om te vinden wat het beste bevalt!

ER IS EEN XTORM VOOR IEDEREEN

Powerbanks Solarproducten Oplaadkabels Draadloze Opladers

GESCHIEDENIS

Xtorm is opgericht met als doel mensen te voorzien van #MoreEnergy en is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessoires.

Door succes en groei van het Xtorm Team, verhuisd naar grotere kantoorruimte en extern distributiekanaal voor het verzenden van producten.

Bekroond tot het beste trainingsbedrijf van Nederland en meer dan 17 prijzen ontvangen voor bedrijfsgroei, productontwerp en productkwaliteit.

Vandaag de dag zijn wij Europa's nr. 1 Power Brand met meer dan 60 (online) winkels over de hele wereld.

VOOR MENSEN
OVERAL OP
DE WERELD

Xtorm bestaat al meer dan 13 jaar. Vandaag, met onze missie in het achterhoofd, leveren we #MoreEnergy aan miljoenen mensen en worden onze producten verkocht in meer dan 60 landen wereldwijd. 63 om precies te zijn. Zowel online als in fysieke winkels.

Xtorm AMBASSADEURS

Abonneer je op onze nieuwsbrief