XB4 Series Powerbanks

EEN POWERBANK VAN WERELDKLASSE

Deze koploper is ontworpen om de toekomst met gemak aan te kunnen. Laad elke nieuwe USB-C-laptop, inclusief de nieuwste MacBook Pro op waar je ook bent dankzij de krachtige 200W USB-C PD poort.

Ervaar opladen als nooit te voren dankzij:• Best-in-class specificaties om jou jaren te voorzien van #MoreEnergy.• Hoogwaardige gerecyclede materialen en soft-touch afwerking.• Retro-futuristrische display welke pas zichtbaar wordt zodra jij hem nodig hebt.

XB4 Series

XB4 Series XB4 Accessories

24,000 mAh capaciteit

Genoeg batterij capaciteit om de gemiddelde laptop tot 1,5x op te laden of de gemiddelde smartphone tot wel 6x.

Handbagage proof

Dankzij de batterijcapaciteit zijn beide modellen uit de XB4 Series geschikt om mee te nemen op het vliegveld en in je handbagage.

Ontworpen voor laptops

De XB4 Powerbanks zijn speciaal ontwikkeld om je laptop én al je andere draagbare apparaten onderweg op te laden.

Xtorm Safety Checked

Alle Xtorm producten worden uitvoerig getest om aan de strenge 6-laagse Xtorm Safety Check te voldoen.

ALLES OPLADEN, OVERAL.

Is je laptop bijna leeg maar wil je ook je earbuds opladen om je favoriete afspeellijst te blijven luisteren? Geen probleem!

Beide Powerbanks uit de XB4-serie hebben meerdere outputs en kunnen dus meerdere apparaten tegelijk opladen, waar je ook bent.

Lees meer over het opladen van je laptop

ALTIJD EEN KABEL BIJ DE HAND

Dankzij de ingebouwde USB-C Power Delivery laadkabel heb je altijd de juiste kabel bij de hand om de Powerbank zelf en al je andere apparaten onderweg op te laden.

Maak jij gebruik van Apple Apparaten? De los verkrijgbare gecertificeerde Apple Lightning® kabel past, net zoals de standaard meegeleverde kabel, perfect in de zijkant van jouw XB401 of XB402.

WERK ONDERWEG

De XB4 Powerbanks laden zelfs je Ultrabook of USB-C laptop op met een output van 60 en 140W.

Laad elke laptop op met de Titan ProWil jij welke USB-C laptop dan ook én al je andere draagbare apparaten kunnen opladen? Kies dan de XB402 Titan Pro. Deze is uitgerust met 's werelds krachtigste USB-C poort van 140W!

Laad Ultrabooks en kleinere laptops op met de TitanDe 60W Titan Is geschikt om de meeste Ultrabooks en kleinere USB-C laptops op te laden met een input tot 60W.

Wil jij meer weten over het opladen van je laptop met een Powerbank? Bekijk danons blogover laptop laden.

BUILT FOR TRAVEL = HANDLES PRACTICALLY ANYTHING

Xtorm laders zijn ontwikkeld voor reizigers. Reisproducten moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen zodat jij er op kunt vertrouwen tijdens je reis. Ze moeten niet alleen bestand zijn tegen een stootje, maar ook gemakkelijk in je koffer of tas passen tussen al je andere baggage.

Xtorm voorziet miljoenen reizigers wereldwijd al meer dan 12 jaar van #MoreEnergy.
"Built for travel = Handles practically anything."

'MAGISCH' DISPLAY

De retro-futuristische LED display heeft iets magisch. Het display wordt zichtbaar op de momenten dat jij het nodig hebt en verdwijnt op de andere momenten. Hiermee bespaar je energie en kun je zorgeloos van je nachtrust genieten zonder dat je hotel-of slaapkamer wordt verlicht.

POWER DELIVERY

De XB4 Maakt gebruik van de laatste technologieën. Zo beschikken alle USB-C poorten over Power Delivery. Deze snellaad techniek biedt een aantal voordelen ten opzichte van een normale USB-C poort.

Slimmer, sneller, veiligerPower Delivery laders beschikken over een intelligente chip die het gekoppelde apparaat herkent en het vermogen aanpast naar de meest optimale output voor het apparaat. Zo laad je efficiënter en veiliger op. Bovendien worden afwijkingen in temperatuur of schakelingen op tijd opgemerkt. Hierdoor zal de oplader automatisch stoppen met het leveren van stroom om zo beschadiging van je aangesloten apparaat én de Powerbank zelf te voorkomen.

ZO WEER ONDERWEG

De XB4 laadt niet alleen je apparaten razendsnel op, ook de Powerbanks zelf zijn binnen no-time weer opgeladen! Gebruik de krachtige USB-C PD-input om zo snel mogelijk weer onderweg te zijn.

Razendsnel herladen• De Titan Pro is binnen 1,5 uur weer volledig opgeladen met een 100W USB-C PD oplader.
• De Titan is binnen 2 uur weer volledig opgeladen met een 60W USB-C PD oplader.

Pass through chargingDankzij de 'pass-through-charging' technologie kun je terwijl je de Powerbank oplaadt ook je andere apparaten opladen. Zo ga je al je avonturen opgeladen tegemoet!

SAMEN TEGEN DE VERVANGINGSMARKT

Xtorm producten gaan langer mee dankzij hogere kwaliteitsnormen in combinatie met uitvoerige tests op werking, weerstand en gebruiksgemak*. Dankzij ons 2+1 jaar garantiebeleid worden er minder producten weggegooid, minder materiaal verspilt en wordt het milieu minder belast. Zo bestrijd jij samen met ons de vervangingsmarkt.

* Wij bieden een extra jaar garantie aan op de werking van onze power producten. Registreer je Xtorm na aankoop om gebruik te maken van deze service.

Als het uitgangsvermogen lager is dan de meegeleverde laptopadapter, werkt het opladen nog steeds, alleen iets langzamer. Het opladen van een laptop werkt alleen met USB-C-laptops die zijn uitgerust met Power Delivery-opladen.

Het gebruik van de Made for Apple badge betekent dat een accessoire speciaal is ontworpen voor aansluiting op het/de in de badge vermelde Apple product(en) en door de ontwikkelaar is gecertificeerd om te voldoen aan de prestatienormen van Apple. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of de naleving van veiligheidsnormen en regelgeving. Houd er rekening mee dat het gebruik van dit accessoire met een Apple product de draadloze prestaties kan beïnvloeden. Apple, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPad mini, iPhone, iPod touch en Lightning zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen.

Voor het optimaal opladen van de XB4 Power Banks Powerbank raden wij aan op te laden met een Xtorm USB-C PD adapter.Lees meer over snel herladen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief