DOWNLOAD LOKALE APPS VOOR OPENBAAR VERVOER

REIZEN MET ENERGIE TIP #1

Download lokale OV-kaarten

Reizen naar een nieuwe stad of land kan erg overweldigend zijn. U wilt alles zien, maar hoe reist u overal naartoe? Afhankelijk van het land, kan overal taxi's erg duur en snel worden. Een eenvoudige oplossing is om het lokale openbaar vervoer te nemen.

We weten allemaal dat het tegenwoordig eenvoudig is om met het openbaar vervoer te navigeren via Google Maps - het integreert alle informatie over het lokale openbaar vervoer wanneer u naar een specifieke locatie wilt reizen.

Maar wat als u meer diepgaande lokale informatie wilt? Als toerist kan dat heel goed het geval zijn. Daarom is het slim om de lokale OV-apps een tijdje voordat je op reis gaat te downloaden. Hieronder vind je een lijst met verschillende bestemmingen, linken naar de website en app van hun lokale Openbaar Vervoer.

Amsterdam - 9292 (Android / iOS)


Berlijn - BGV (Android / iOS)


Londen - Citymapper (Android / iOS)


Parijs - SNCF (Android / iOS)


Barcelona - TMB (Android / iOS)


Rome - Google Maps (Android / iOS)


Praag - DPP (Android / iOS)


Helsinki - HSL (Android / iOS)


Stockholm - SL (Android / iOS)

Om ervoor te zorgen dat de batterij van je smartphone niet per ongeluk leeg raakt tijdens het navigeren door de stad, is het altijd een slim idee om een kleine Power Bank in je tas te hebben. Op deze manier verdwaal je niet terwijl je probeert uit te vinden hoe je terug naar je hotel kunt komen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief