Vier Solar Appreciation Day met Xtorm!

Sinds 2009 vieren we elke 2e vrijdag van maart Solar Appreciation Day. In 2024 valt Solar Appreciation Day op 8 maart. Op deze dag vieren we onze wereldwijde vooruitgang in het produceren van duurzame en hernieuwbare energie. Er is nog een lange weg te gaan maar elk jaar worden we minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en dat is een goede reden voor een feestje.

Xtorm houdt van de zon

Ook bij Xtorm houden wij van de zon! Met onze Solar Producten zorgen wij ervoor dat jouw mobiele apparaten op een duurzame manier #MoreEnergy krijgen. Onze producten zijn voorzien van hoogwaardige SunPower zonnecellen en gemaakt om energie te geven door pure zonkracht. Je kunt meer dan alleen je humeur boosten met de energie van de zon!

Met de hoge kosten voor energie op dit moment is het nog belangrijker geworden om elektriciteit op een andere manier op te wekken. De meest betaalbare en schone energie is op dit moment zonne-energie. Deze trend gaat verder dan huishoudelijk gebruik. Je kunt de solar producten van Xtorm gebruiken om via de zon jouw mobiele apparaten op een duurzame manier op te laden.

Solar Powerbanks

De Solar Powerbanks van Xtorm zijn robuust en spatwaterbestendig en hierdoor perfect om outdoor te gebruiken.

Onze Solar Powerbanks werken op 2 manieren: ze zijn op te laden via een kabel of met het ingebouwde zonnepaneel. Alleen de kracht van de zon is nodig om extra energie te krijgen! Zo heb je dus ook voldoende power tijdens een kampeertrip of festival. Met een Powerbank op zonne-energie heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt tijdens een zonnige dag.

We raden wel aan om je Powerstation of Powerbank voor je trip op te laden met netstroom. Tussendoor gebruik je een Solar Panel om bij te laden en zit je nooit zonder stroom. Lees onze blog ‘Hoe lang duurt het opladen van Xtorm solar producten’ voor meer uitleg over opladen met zonne-energie. 

XR103 Solar Powerbank

Powerstations met Zonnepaneel

Bij Xtorm vind je veel solar producten. Naast Powerbanks hebben wij ook portable Powerstations die werken in combinatie met Zonnepanelen. Als je deze combinatie bij je hebt op reis, kun je gemakkelijk off-grid gaan en ben je altijd verzekerd van voldoende (zonne-)energie voor al jouw apparaten! Onder onze nieuwe categorie Solar Generators vind je meerdere bundels van onze Powerstations met Xtorm Zonnepanelen.

De Zonnepanelen koppel je gemakkelijk aan je Powerstation met de bijpassende kabel die meegeleverd wordt. Met één van de andere kabels is het mogelijk om je Powerbank, laptop of drone via het Zonnepaneel op te laden! De verschillende kabels worden meegeleverd in een handige opbergzak.

XP1300 Powerstation met XPS100 Zonnepaneel

Deel jouw zonnige momenten

Nu de krokussen weer in bloei staan en de zon vaker tevoorschijn komt, zijn we allemaal meer buiten te vinden. Deel jouw zonnige momenten met Xtorm op Instagram met #MyXtorm! We zijn benieuwd wat de kracht van de zon met jou doet!

Abonneer je op onze nieuwsbrief