6 manieren om jouw Xtorm Power Station deze winter te gebruiken

Normaal gesproken neem je een Xtorm Power Station mee op vakantie. Je gebruikt deze voor je elektrische koelbox of boormachine en voor het opladen van je laptop, drone of camera. Maar waar kun je deze in de koude wintermaanden eigenlijk voor gebruiken? Het is ook zonde om deze op te bergen tot je volgende avontuurlijke vakantie.

Met je draagbare Xtorm Power Station zorg je ervoor dat je ook deze wintermaanden op elke situatie bent voorbereid. Hieronder hebben wij daarvoor een aantal bijzondere ideeën op een rijtje gezet.

Bespaar energie tijdens de winter


De meest betaalbare versie in onze serie is de 300W draagbare Power Station van Xtorm. Dit compacte, maar toch krachtige model is ideaal om al jouw (kleine) apparaten op aan te sluiten en is meteen klaar voor gebruik!

  • Je kunt dit model probleemloos gebruiken voor je feestverlichting. Die 200 LED-lampjes in de boom laat je 4 weken lang branden zonder extra elektriciteitskosten. En de kerstboom kan overal staan; het is niet nodig om een strategische plaats naast een stopcontact te kiezen!
  • Een relaxte avond op de bank wordt nog aangenamer met een elektrische warmtedeken. Zet je Power Station naast de bank, sluit je warmtedeken aan en een rustig avondje Netflix kijken krijgt zo een nog warmer karakter. Als je de verwarming uit laat, bespaar je bovendien ook nog eens op je energiekosten.

Organiseer een outdoor-feestje


Natuurlijk is er ook een krachtigere versie beschikbaar: de Xtorm draagbare Power Station met een capaciteit van 500W. Hier kun je elektrische apparaten op aansluiten die net iets meer power nodig hebben.

  • Een karaokefeestje kun je bijvoorbeeld buiten organiseren in plaats van binnen. Neem je karaoke-set en je draagbare Power Station mee en organiseer het feestje waar je maar wilt; in de tuin, op straat of in het bos!
  • Een filmavond onder de sterren realiseer je gemakkelijk met dit model en een LED-beamer. Het enige wat je verder nodig hebt; een goede achtergrond, leuk gezelschap en een hapje en drankje.

Geen stress bij autopech


De ultieme Power Station van Xtorm heeft een capaciteit van 1300W. Deze krachtige Power Station is een stukje groter dan de vorige modellen, maar neem je nog steeds gemakkelijk overal mee naartoe. Met dit model kun je echt uitpakken deze winter!

  • Natuurlijk wordt er in de winter ook een avond vrij gehouden voor kaasfondue met vrienden of familie. De Power Station plaats je in de buurt van de tafel en je sluit je fondue-pan aan. Geen gedoe met stopcontacten en verlengsnoeren.
  • Mocht je met autopech langs de weg komen te staan deze winter, dan is de XP1300 echt een lifesaver. Met het grote vermogen van 1300W raakt je telefoon niet leeg en kan je jezelf warm houden met een elektrisch dekentje of een heater, terwijl je alle Home Alone kerstfilms kan kijken op je laptop.

Wij hebben je nu een aantal creatieve en ludieke voorbeelden gegeven voor het gebruik van je Xtorm Power Station buiten de vakantieperiodes. Nu is het jouw beurt! Laat ons via Instagram weten hoe jij jouw Xtorm Power Station deze wintermaanden gebruikt via #MyXtorm.   

Abonneer je op onze nieuwsbrief