NEXT GEN SMARTPHONE Opladen

Sneller. Efficiënter. De Fuel Series 4 Power Banks beschikken over de nieuwste technologie en nieuwe functies die u Next Gen oplaadsnelheden bieden. Ontworpen om uw iPhone12 (of andere toestellen) op te laden op een slimme manier en sneller dan ooit.

20W SNELLADEN POWERBANKS

Powerbanks die het vermogen hebben om je iPhone 12 op maximale snelheid op te laden!

Meer info

Kopen

Magnetische Powerbank

Een supercompacte powerbank die magnetisch aan de achterkant van je iPhone 12 wordt vastgeklikt om hem draadloos op te laden.

Meer info

Kopen

20W Snelladen Zonnelader

Een krachtige zonnelader die het vermogen heeft om je iPhone 12 op maximale snelheid op te laden!

Meer info

Kopen

Next Gen Power Kopen

Powerbank 20W - 20.000 mAh - Fuel Series 4 - Xtorm NL Xtorm Powerbank 20W - 20.000 mAh - Fuel Series 4
FS402 Powerbank 20W - 20.000 mAh - Fuel Series 4

20W / 20.000 mAh

€59,95
Next-Gen PowerDeze FS4 Power Bank heeft de nieuwste tech en innovaties die je Next-Gen oplaadsnelheden brengen. Hij beschikt over 2 USB-uitgangen en een extra krachtige 20W USB-C uitgang die is ontworpen om je smartphone sneller dan ooit op te laden.Snel. Hoe snel?Deze Fuel Series Power Bank kan een gloednieuwe iPhone 15, 14, 13 of 12 tot 50% opladen in slechts een half uur. Vergeleken met het gebruik van een oude oplader is dit tot 3x sneller!Ontwikkeld met passieBij Xtorm vinden we dat je plezier en energie moet krijgen van het gebruik van onze producten. Daarom besteden we extra aandacht aan het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van onze Power Banks. Een ontwerp dat goed voeltDeze Power Bank heeft een uniek en iconisch geometrisch ontwerp met een matte soft-touch afwerking, ontworpen om er goed uit te zien en te voelen. Het resultaat is een Power Bank die zich onderscheidt van de massa en die elke dag weer een waar genot is om te gebruiken. Geeft #MoreEnergyUitgerust met een hoge capaciteit batterij, geeft deze Power Bank jou en je apparaten meer energie. Zijn 20W vermogen en 20.000mAh batterij zijn sterk genoeg om je telefoon tot 5 keer snel op te laden!CompatibiliteitOok al is deze Power Bank volledig uitgerust met de nieuwste technologie en innovaties, hij is nog steeds volledig compatibel met al je oudere apparaten. We zijn klaar voor de toekomst, maar we mogen het verleden niet vergeten.

NOG NIET OVERTUIGD?

TYPE 1 20W Snellaad
POWERBANK

Powerbanks die het vermogen hebben om je iPhone 12 op maximale snelheid op te laden! Met 20W USB-C Power Delivery. Precies het vermogen dat je iPhone 12 nodig heeft.

Verkrijgbaar met 10.000 mAh of 20.000 mAh capaciteit. Genoeg om je iPhone tot 8 keer op te laden.

Type 1 samengevat:

De snelste manier om je iPhone 12 op te laden.

Supersnel opladen = zo weer op pad!

Laadt tot 3 apparaten tegelijk op.

TYPE 2
MAGNETISCHE DRAADLOZE
POWERBANK

Een supercompacte powerbank die magnetisch aan de achterkant van je iPhone 12 wordt vastgeklikt en draadloos wordt opgeladen. Een slimme manier om de batterijduur van je iPhone 12 te verlengen.

Met 5000 mAh capaciteit. Genoeg om je iPhone tot 1,5 keer op te laden.

Type 2 samengevat:

Verleng de batterijduur van uw iPhone 12 met tot wel 150%

Klikt automatisch vast aan de achterkant van je iPhone 12

Extra USB-C uitgang om een ander apparaat op te laden

TYPE 3
20W  SNELLAAD
ZONNELADERS

Genereer je eigen stroom via zonlicht en gebruik deze om jouw iPhone 12 (en andere apparaten) met maximale snelheid op te laden.

De Xtorm 20W Fuel Series Solar Charger 10.000 is een zonnelader die u de vrijheid en energie geeft om te gaan waar u wilt, waardoor hij perfect is voor al uw avonturen.

Type 3 samengevat:

De snelste manier om je iPhone 12 op te laden.

De Sunpower® zonnecellen met de hoogste efficiëntie.

Laadt tot 3 apparaten tegelijk op.

Abonneer je op onze nieuwsbrief