Deze Xtorm Powerbank heb jij nodig op wintersport!

Tijdens het winterseizoen trekken veel mensen de bergen in voor wintersport. Of je nu van skiën, bergbeklimmen of gewoon de après-ski houdt, één ding is zeker: wintersport betekent meestal de hele dag buiten zijn.

Om ervoor te zorgen dat je volledig bent voorbereid op je winterse avonturen, delen we in deze blog graag de beste Powerbanks die gemaakt zijn om jouw wintersport te doorstaan. Ontdek welke Powerbank het beste aansluit op jouw avontuur!


De Xtreme Rugged Powerbank 10.000 mAh - XR201

Als je het type wintersporter bent dat altijd op pad is, dan is de XR201 de perfecte keuze voor jou. Met een compacte batterij van 10.000 mAh en een output van 20W biedt deze Powerbank de juiste balans tussen kracht en draagbaarheid. Hiermee kun je de gemiddelde telefoon tot 2 keer opladen. Met een gewicht van slechts 259 g merk je nauwelijks dat je de Powerbank bij je hebt terwijl je de skipistes trotseert. De robuuste bumpers, IP65 waterbestendigheid en valbestendigheid maakt dat dit dat dit ideale Powerbank is voor jouw wintersport. Doordat de Powerbank waterbestendig is, kan hij ook tegen sneeuw, of hij nu nat wordt in een sneeuwstorm of als hij in de sneeuw ligt. En dankzij de valbestendigheid kan hij een val tijdens het snowboarden of een stoot tijdens een dansje bij de après-ski probleemloos doorstaan. Bovendien is het de beste Powerbank op de markt om ijzige mintemperaturen te doorstaan.

Shop nu 

XR201 Wintersport Powerbank

De Xtreme Rugged Powerbank 20.000 mAh - XR202

De XR202 gaat nog een stap verder met een krachtige capaciteit van 20.000 mAh en een output van 35W. Ideaal voor degenen die nog meer energie nodig hebben tijdens hun wintersport. Met deze Powerbank kun je de gemiddelde telefoon tot 5 keer opladen en ook grotere apparaten zoals tablets en kleine laptops van stroom voorzien. Perfect voor langere trips of situaties waarin een betrouwbare stroombron essentieel is. Ondanks de toegenomen capaciteit blijft de XR202 zeer robuust; evenals de XR201 is deze Powerbank sneeuw- en waterbestendigheid, schok- en valbestendigheid, en is hij gemaakt om extreme temperaturen te doorstaan. Waar andere Powerbanks energie verliezen bij koud weer, behouden onze robuuste Powerbanks hun energie. Met een gewicht van 540 g is het een krachtige en betrouwbare metgezel, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Shop nu 

XR202 Wintersport Powerbank

De keuze tussen de XR201 en XR202 komt uiteindelijk neer op jouw specifieke energiebehoeften. Als je de voorkeur geeft aan een lichte en compacte Power Bank die aansluit bij jouw dynamische levensstijl, dan is de XR201 de beste keuze. Aan de andere kant, als je maximale kracht nodig hebt voor langere uitstapjes en onder extreme omstandigheden, is de XR202 de ideale match. Eén ding is zeker: beide Powerbanks zijn ontworpen om jouw wintersportavonturen te doorstaan, hoe extreem je avontuur ook is.

Bundels voor de ultieme wintersport ervaring

15% korting
Rugged Powerbank 10.000 mAh+ Rugged USB-C PD 100W Kabel + 20W Snellader Bundel - Xtorm NL
Rugged Powerbank 10.000 mAh+ Rugged USB-C PD 100W Kabel + 20W Snellader Bundel

Outdoor Power Bundel

€101,85 €119,85
XR201, Xtreme Powerbank Rugged 20W – 10.000 mAh USB-C PD 100W kabel, 1.5 meter 20W Snellader, Super FastCharge Met onze Outdoor Power Bundel ben je klaar voor elke avontuur!De Rugged Powerbank 10.000 mAh is gemaakt om jouw buitenavonturen te overleven. Met een waterproof ontwerp, schok- en valbestendigheid, en goede bestendigheid tegen vrieskou, is deze Powerbank de perfecte metgezel voor avontuurlijke trips. Ondanks zijn compacte formaat heeft deze Powerbank een krachtige 10.000mAh batterij, groot genoeg om je telefoon minimaal 2 keer op te laden. Ook kun je andere kleine elektronische apparaten gemakkelijk opladen zoals een digitale camera, bluetooth headset of GPS.  De meegeleverde Rugged USB-C PD-kabel 100W is ontworpen om zowel flexibel als sterk te zijn, wat zorgt voor een extreem lange levensduur. Zo kan de kabel minstens 100.000x buigingen weerstaan, en zelfs met een gewicht van 100kg zal hij niet breken! In combinatie met de 20W Adapter met snellaadfunctie laad jij efficiënt en snel je Powerbank weer op voor de volgende dag met avonturen. Door meerdere poorten laad je daarnaast ook gemakkelijk een ander device op. Met het compacte ontwerp, zal je de adapter gemakkelijk inpakken bij je andere wintersport essentials.
15% korting
Rugged Powerbank 20.000 mAh + Rugged USB-C PD 100W Kabel + 35W Snellader Bundel - Xtorm NL
Rugged Powerbank 20.000 mAh + Rugged USB-C PD 100W Kabel + 35W Snellader Bundel

Outdoor Power Bundel XL

€135,85 €159,85
XR202, Xtreme Powerbank Rugged 35W – 20.000 mAh USB-C PD 100W kabel, 1.5 meter 35W Snellader, Super FastCharge Met onze Outdoor Power Bundel XL ben je klaar voor elk buitenavontuur.  De Rugged Powerbank 20.000 mAh is gemaakt om jouw buitenavonturen te overleven. Met een waterproof ontwerp, schok- en valbestendigheid, en goede bestendigheid tegen vrieskou, is deze Powerbank de perfecte metgezel voor avontuurlijke trips. Met een krachtige 20.000mAh batterij kun jij een telefoon tot wel 5x opladen. Je kunt ook andere elektronische apparaten gemakkelijk opladen zoals een digitale camera, GPS, GoPro of drone. De meegeleverde Rugged USB-C PD-kabel 100W is ontworpen om zowel flexibel als sterk te zijn, wat zorgt voor een extreem lange levensduur. Zo kan de kabel minstens 100.000x buigingen weerstaan, en zelfs met een gewicht van 100kg zal hij niet breken! In combinatie met de 35W Adapter met snellaadfunctie laad jij efficiënt en snel je Powerbank weer op voor de volgende dag met avonturen. Door meerdere poorten laad je daarnaast ook gemakkelijk een ander device op. Met het compacte ontwerp, zal je de adapter gemakkelijk inpakken bij je andere essentials.
15% korting
Rugged Powerbank 10.000 mAh + SolarBooster 21W - Xtorm NL
Rugged Powerbank 10.000 mAh + SolarBooster 21W Bundel

Off-grid Power Bundel

€203,10 €238,95
XR201, Xtreme Powerbank Rugged 20W – 10.000 mAh AP275U, Xtreme Zonnepanneel SolarBooster 21W Met deze bundel ben jij niet langer afhankelijk van een stopcontact en kun jij elk avontuur met opgeladen apparaten van start, hoe extreem je het ook maakt. De Rugged Powerbank 10.000 mAh is gemaakt om jouw buitenavonturen te overleven. Met een waterproofontwerp, schok- en valbestendigheid, en goede bestendigheid tegen vrieskou, is deze Powerbank de perfecte metgezel voor als je gaat hiken, camperen of een andere avontuurlijk trip maakt. Ondanks zijn compacte formaat heeft deze Powerbank een krachtige 10.000mAh batterij, groot genoeg om je telefoon minimaal 2 keer op te laden. Ook kun je andere kleine elektronische apparaten gemakkelijk opladen zoals een digitale camera, bluetooth headset of GPS.  Met het meegeleverde Zonnepaneel kun jij de Powerbank opladen met behulp van zonne-energie. Zo heb jij zelfs op de meest afgelegen landschappen altijd stroom. Vanwege het handige ontwerp en de bijgeleverde karabijnhaak is het SolarBooster 21 Watt panel zeer goed te bevestigen aan een rugtas, tent, of fiets. Wanneer het zonnepaneel niet gebruikt wordt kan het eenvoudig opgevouwen worden. Het gebruikte materiaal is waterdicht, sterk en flexibel.
15% korting
Rugged Powerbank 20.000 mAh + SolarBooster 21W - Xtorm NL
Rugged Powerbank 20.000 mAh + SolarBooster 21W Bundel

Off-grid Power Bundel XL

€228,60 €268,95
XR202, Xtreme Powerbank Rugged 35W – 20.000 mAh AP275U, Xtreme Zonnepanneel SolarBooster 21W Met deze bundel ben jij niet langer afhankelijk van een stopcontact en kun jij elk avontuur met opgeladen apparaten van start, hoe extreem je het ook maakt.  De Rugged Powerbank 20.000 mAh is gemaakt om jouw buitenavonturen te overleven. Met een waterproofontwerp, schok- en valbestendigheid, en goede bestendigheid tegen vrieskou, is deze Powerbank de perfecte metgezel voor als je gaat hiken, camperen of een andere avontuurlijk trip maakt. Met een krachtige 20.000mAh batterij kun jij een telefoon tot wel 5x opladen. Je kunt ook andere elektronische apparaten gemakkelijk opladen zoals een digitale camera, GPS, GoPro of drone.  Met het meegeleverde Zonnepaneel kun jij de Powerbank opladen met behulp van zonne-energie. Zo heb jij zelfs op de meest afgelegen landschappen altijd stroom. Vanwege het handige ontwerp en de bijgeleverde karabijnhaak is het SolarBooster 21 Watt paneel zeer goed te bevestigen aan een rugtas, tent, of fiets. Wanneer het zonnepaneel niet gebruikt wordt kan het eenvoudig opgevouwen worden. Het gebruikte materiaal is waterdicht, sterk en flexibel.
Abonneer je op onze nieuwsbrief