Deze Xtorm Powerbank heb jij nodig op wintersport!

Nu het eindelijk sneeuwt in de Alpen, maken wij ons klaar om lekker op wintersport te gaan. Iedereen is verschillend en geniet dus ook van andere dingen tijdens het wintersporten. Bij Xtorm hebben wij voor iedereen een geschikte Outdoor Powerbank die jou #MoreEnergy geeft tijdens een vakantie in de sneeuw!

De levensgenieter

Misschien ben jij diegene die ’s ochtends vroeg op de piste staat en ’s avonds laat de allerlaatste ronde in de après-ski bar meepakt. Je haalt alles uit de dag en gaat voor de combinatie van sportief in de sneeuw en gezelligheid in de kroeg. Het is belangrijk dat je telefoon altijd van stroom is voorzien om filmpjes en foto’s te maken van mooie afdalingen en valpartijen. Voor jou hebben wij de FS405 Solar Powerbank!

Deze Xtorm Powerbank heeft een batterijcapaciteit van 10.000mAh, om je telefoon minstens 2x op te laden. Dankzij het ingebouwde zonnepaneel is het zelfs mogelijk om de Powerbank tijdens de lunch in de zon op te laden, zodat zeker is dat je telefoon het einde van de dag haalt. De Powerbank is daarnaast shock- en Snowproof, waardoor je zonder zorgen van de pistes gaat. En met de ingebouwde zaklamp vind jij aan het einde van de avond de weg terug naar je accommodatie.

 

De enthousiaste kilometervreter

Aan de extreem sportieve wintersporters onder ons hebben wij ook gedacht. Hou jij van het maken van een skihuttentocht waarbij je elke dag kilometers aflegt om bij de volgende berghut te komen? Vind jij het belangrijk om toch contact te onderhouden met het thuisfront en zelf bereikbaar te zijn? Voor alle liefhebbers van ongerepte natuur en een echte winterse beleving hebben wij de XR105 Xtreme Solar Powerbank!

Door het dubbele zonnepaneel, laad deze Xtorm Powerbank zelfs onderweg naar de top van de berg op. De karabijnhaak klikt de Powerbank stevig vast aan je rugzak en zo zit jij nooit zonder energie. Zelfs de meest afgelegen berghut met weinig stopcontacten is geen probleem; je kunt de Powerbank namelijk ook opladen via de USB-C PD poort. Hierdoor is deze binnen no-time weer klaar voor gebruik. Je kunt de trip probleemloos tracken met je telefoon of tablet want de accu’s zijn zo weer vol!

De off-piste avonturier

Na een aantal jaren wintersport heb je het meeste al gedaan en zoek je naar een nieuwe uitdaging. Met een ervaren gids en een groep vrienden trek je erop uit om de sneeuw off-piste te beleven. Natuurlijk maak je hier mooie shots van met je telefoon of zelfs met een GoPro. Om te voorkomen dat de batterijen leeg raken voor het einde van de trip, neem jij de XR102 Xtreme Rugged Powerbank mee. 

Deze Xtorm Powerbank heeft een capaciteit van maar liefst 20.000mAh en is waterbestendig! Je kunt meerdere apparaten tegelijk opladen door 3 verschillende USB-poorten. Met hulp van de ingebouwde LED-zaklamp kun je, in noodgevallen, de route naar de veilige pistes weer vinden.

 

Nu weet jij welke Xtorm Powerbank de beste keuze is voor jouw wintersportvakantie. Wij nemen alvast een glaasje glühwein om in de stemming te komen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief