DE ZWAARSTE RACE IN DE WERELD

Wat zit er in hun boot?

Met Dominic en Florian van Team Atventure bijna aan boord van dat vliegtuig naar La Gomera, om hun reis over de Atlantische oceaan te beginnen. We kijken wat er in hun boot zit. Xtorm voorziet hen van zonne-energie om al hun elektronica van brandstof te voorzien. Maar behalve de producten van Xtorms, wat hebben deze mannen nog meer nodig om de gevaarlijke reis die voor hen ligt te overleven?

XTORM VOEDINGSPRODUCTEN

De golven die voor ons liggen zijn moeilijk aan te pakken. De dagen op zee van een onzeker aantal en wanneer de gemoederen hoog oplopen, is wat broodnodige afleiding zeer welkom. Wat muziek om je op iets anders te concentreren in plaats van op water. Een GoPro om hun reis vast te leggen. Een telefoon om te proberen een praatje te maken met iemand anders dan je metgezel op zee. De lijst gaat maar door... maar om al deze producten van stroom te voorzien, heb je een aantal zeer krachtige zonnepanelen nodig en manieren om al die energie te besparen. Hier is een lijst met de Xtorm-producten die je moet inpakken als je op zo'n avontuur gaat:

Powerbanks

FS304 Impact 20.000
Een krachtige powerbank om de essentie op te laden

AL421 Limitless 10.000
Een waterdichte powerbank om stroom uit het zonnepaneel te besparen

AL480N Brick 23.800
Een heavy-duty powerbank met een normaal stopcontact om hun drone en andere apparaten op te laden die alleen een gewone stekker hebben om op te laden.

Zonnepanelen

AP275 Solar Booster 21 Watt
De zwaarste zonnepanelen zodat ze stroom kunnen opwekken uit de zon.

Kabels
1x USB-C naar Apple Lightning™

2x USB naar Micro-USB

1x USB-C naar USB-C

2x USB-C naar Apple Lightning™

Voedingshubs

XC004 5-in-1 USB-C Hub
Een hub om verschillende soorten gegevens en media en stroom naar andere apparaten over te dragen.

Autolader

AU015 USB & USB-C 24W

Eten... heel veel eten

De jongens hebben 200 kg voedsel aan boord. Dat is veel eten, heel veel.

Hier is een samenvatting van enkele andere dingen die 200 kg wegen:
1. Een dolfijn met flesneus
2. Twee reuzenpanda's
3. Een edelhert (Rudolph voor degenen die in de kerstman geloven)
4. Een Small Block V8-motor (deze motor weegt eigenlijk minder dan 200 kg)

De jongens hebben het eten geportioneerd zodat ze ongeveer 7.500 calorieën per dag kunnen eten. Desalniettemin zullen ze zeker ongeveer 10 kg verliezen, aangezien hun caloriebehoefte zelfs hoger is dan die 7.500 calorieën. Maar het lukt ze gewoon niet meer om te eten.

X-bionic uitrusting voor de beste prestaties

De wind blaast de atleten in het gezicht, het weer doet wat het wil en de temperatuur springt op en neer op de thermometer. Terwijl de atleten op een kleine boot leven, moeten ze tegelijkertijd op een zeer hoog niveau presteren. Om deze redenen heeft X-Bionic ervoor gezorgd dat ze enerzijds perfect uitgerust zijn en anderzijds de uitdagingen van deze race zonder klachten aankunnen.

1. De ENERGY ACCUMULATOR® 4.0 Patriot-set. Deze set heeft 17 innovatieve technologieën die beschermen tegen koude winterdagen en de prestaties verbeteren. De producten koelen als je het warm hebt en verwarmen als je het koud hebt. Om je een idee te geven van hoe hightech dit product is: NASA gebruikt hetzelfde soort product voor ruimtemissies. Geloof het of niet, maar deze set zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur altijd een perfecte 37°Celsius is.

2. De EFFEKTOR® 4.0. De EFFEKTOR® 4.0 is het nieuwste EFFEKTOR®-product van de nieuwe generatie 4.0 en verbetert de prestaties. De complexe 3D-structuur op de rug en borst heeft interne en externe luchtkanalen waarvan de thermodynamica het huidklimaat verbetert. Uiteindelijk - ook al is het moeilijk te geloven - geeft dit product je echt meer energie, verlaagt het de hartslag per minuut en leidt het tot een beter en sneller herstel. Het is echt iets!

Meer weten over Florian en Dominic die de reis van hun leven maken? Stel ze je vragen! Reageer op onze socials en we zullen er zeker een paar beantwoorden in onze volgende blogpost! Blijf op de hoogte!

Abonneer je op onze nieuwsbrief