DE ZWAARSTE RACE TER WERELD 4800 kilometer roeien voor het goede doel

Hoe goed kennen jullie elkaar? Hoe goed wil je elkaar leren kennen? Goed genoeg om samen minstens 38 dagen over de oceaan te roeien?

Niets anders dan water

4800 kilometer, niets anders dan water, je boot en je vriend, samen roeien.. Dominic en Florian zetten zich in voor deze gekke uitdaging, allemaal voor het goede doel. Beiden zijn geen onbekenden met roeien. Dominic, een man van 1,90 m lang, begon op jonge leeftijd met roeien, maar het was pas tijdens zijn militaire dienst dat hij weer begon te roeien - dit keer won hij zelfs competitief een Zwitserse kampioenstitel tijdens het roeien tijdens zijn studiejaren aan de Universiteit van Zürich. Florian, met een indrukwekkende lengte van 1,94 m, een verbazingwekkende longcapaciteit van 6,6 l en meerdere kampioenschappen, maakt hij de perfecte roeipartner. Samen vormen ze Team Atventure: toegewijd aan het roeien en toegewijd aan elkaar.

Dominic en Florian zijn vastbesloten om hun reis op zee vast te leggen. Gezien het gebrek aan stopcontacten aan boord en alleen ingebouwde zonnepanelen om hun schoonwatervoorziening van stroom te voorzien, bedachten ze manieren om de stroom aan de gang te houden terwijl ze midden op zee waren. Xtorm te hulp! Xtorm voorziet Dominic en Florian van voldoende stroom om de hele reis mee te gaan. Als het 40 dagen of langer duurt, zijn we er om hen te ondersteunen tijdens de zwaarste race ter wereld: de Talisker Whisky Atlantic Challenge.

Aangedreven door de zon

De zon is hun enige energiebron, dus we voorzien ze van twee zware zonnepanelen zodat ze meerdere apparaten kunnen opladen. We hebben er ook voor gezorgd dat ze voldoende sterke kabels hebben die onbreekbaar zijn om een ​​leven lang mee te gaan, maar voorlopig hun reis op zee zullen overleven. We hebben ze ook meerdere powerbanks gestuurd, zodat ze elk beetje stroom kunnen opslaan dat ze nodig hebben om al hun apparaten op te laden.

Xbionic

Tijdens deze sponsoring werken we samen met een ander geweldig merk: Xbionic! Xbionic is het nummer één Zwitserse merk op het gebied van sportkleding. Ze zorgen ervoor dat Dominic en Florian in de beste omstandigheden verkeren tijdens het roeien van de zwaarste race van hun leven. Samen met Xbionic voeden we deze twee jongens en voorzien ze van alles wat ze nodig hebben om de finish te halen.

Benieuwd of ze de finish halen met voldoende vermogen om verbonden te blijven? Blijf op de hoogte en volg hun geweldige reis via onze blog en socials.

Abonneer je op onze nieuwsbrief