IN FOCUS: JAIRO IGLESIAS

Met 'In Focus' zetten we onze ambassadeurs in de schijnwerpers. Waar houden zij zich mee bezig en hoe geeft Xtorm hen #MoreEnergy? Deze week: Filmmaker, reiziger en ambassadeur Jairo Iglesias. 

Ambassadeur Jairo is al een tijdje een van de ambassadeurs van Xtorm. Hij reist de hele wereld over en maakt geweldige foto's en video's waar hij ook is. Hij neemt altijd met veel plezier Xtorm producten mee als hij gaat reizen. Waarom?

"Jullie producten hebben mijn leven op reis een stuk makkelijker gemaakt. Een enorm voordeel is dat je kunt reizen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterij van je apparaten. Zelfs als ik 5000 meter boven zeeniveau ben hoef ik me geen zorgen te maken over de batterij van mijn camera of de betrouwbaarheid van de Powerbank. Dat is de reden dat ik van de producten van Xtorm houdt"

Draagbaarheid

Een veel voorkomend probleem waren hotelkamers zonder voldoende stopcontacten om al zijn apparaten op te laden, plus dat hij niet veel verschillende adapters mee wilde nemen. Een Xtorm Power Hub loste al zijn problemen op:

"De hotels hebben niet veel stopcontacten, dus voor mij is het perfect om de Power Hub met 5x USB te hebben. Hij kan alles opladen in hetzelfde stopcontact. Ik kan niet meer zonder reizen."


Betrouwbare kwaliteit

Omdat hij altijd op zijn spullen moet kunnen rekenen, is kwaliteit erg belangrijk. Vaak wordt dit over het hoofd gezien als het op details aankomt, zoals kabels.

"Xtorm-kabels zijn de beste kabels die ik ooit heb gehad. Ze zijn allemaal zoals ze waren op de eerste dag, wat indrukwekkend is omdat ik ze veel heb gebruikt op 4 verschillende continenten."

 

More energy 

Veel mensen reizen om onbetaalbare ervaringen op te doen en herinneringen te maken. Xtorm geeft jou de energie om precies dat te doen, dus waarom zou je die energie niet delen met de mensen die je ontmoet?

"Niet alleen ik profiteer van jullie producten. Ik heb de Powerbank met veel mensen gedeeld als ik op reis ben, vooral als ik op afgelegen plekken ben zonder gemakkelijke toegang tot stroom."

Abonneer je op onze nieuwsbrief