Alles wat je moet weten over GPS Trackers

Ben je het zat om constant je spullen kwijt te raken? Of wil je gewoonweg je bagage beter in de gaten houden tijdens je reizen? GPS trackers bieden hiervoor de perfecte oplossing. Met een GPS Tracker hoef jij nooit meer tijd te verliezen aan het zoeken naar je sleutels, portemonnee of tas. In deze blog beantwoorden we de veelgestelde vragen over GPS trackers.

Wat is een GPS tracker?

Een GPS tracker is een apparaat dat gebruikmaakt van het Global Positioning System (GPS) om de locatie van objecten of personen te bepalen. Het stelt je in staat om real-time informatie te krijgen over waar je spullen zich bevinden, waardoor je ze snel en gemakkelijk in de gaten kunt houden of kunt terugvinden. De TravelTag van Xtorm is eigenlijk een eenvoudige versie van een GPS Tracker. In plaats van GPS-technologie maakt de Tag gebruik van het Apple Find My-netwerk met behulp van Bluetooth. Dit maakt het gebruik van de TravelTag bijzonder eenvoudig. Het koppelen met de Find My-app duurt minder dan één minuut.

Hoe werkt een GPS tracker?

Het gebruik van de TravelTag van Xtorm werkt erg simpel. Koppel de GPS Tracker eenvoudig aan je iPhone, iPad of Apple Watch door gebruik te maken van de Find My app - een applicatie die ontwikkeld is door Apple. Bevestig nu de mini tracker aan je sleutelbos of stop hem bijvoorbeeld in je tas of bagage en houdt je spullen in de gaten via de app. Raak je iets kwijt? Dan kun je je spullen op drie manieren terugvinden. Laat de TravelTag een geluid afspelen, vraag het aan Siri, of localiseer je spullen via de kaart in de Find My app. 

Heb je internet nodig voor een GPS tracker?

De TravelTag van Xtorm maakt gebruik van Bluetooth om verbinding te maken met je iPhone, iPad of Apple Watch. Je hebt dus geen internetverbinding nodig om de locatie van je spullen te kunnen zien. Op deze manier kun je dus ook je koffer tracken wanneer je in het vliegtuig zit.

Hoe ver reikt een GPS tracker?

Het bereik van een GPS tracker wordt bepaald door het Bluetooth-bereik. In principe zou bluetooth tot een afstand van 100 meter moeten werken. Mocht hij toch het bereik zijn verloren, dan kun je in de Find My app de laatste locatie van de TravelTag terugvinden. Zo kun jij alsnog je spullen terugvinden waar je ze hebt achtergelaten. Daarnaast ontvang je ook een melding via de Find My app zodra je te ver van de TravelTag vandaan bent. Zo vergeet jij je spullen nooit meer.

Waar kan je een GPS tracker voor gebruiken?

Een GPS tracker zoals de Xtorm TravelTag kan gebruikt worden om verschillende items te volgen via het Find My netwerk. Bevestig de tracker bijvoorbeeld aan je sleutelbos, doe hem in je portemonnee of stop hem in je tas. Daarnaast kan het dienen als bagage tracker, fiets tracker of auto tracker. Het biedt gemoedsrust door je spullen gemakkelijk terug te vinden en te volgen, waar je ook bent.

Hoe lang werkt een GPS Tracker?

De batterij van de TravelTag van Xtorm gaat ongeveer 8 tot 12 maanden mee. Wanneer de batterij leeg is, ontvang je een melding hiervan op je iPhone of iPad. In deze GPS Tracker zit een standaard CR-2032 batterij die je makkelijk zelf kunt vervangen. Dankzij de hoge kwaliteit van de TravelTag, heb je niet alleen een goed product in handen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

 

Met een GPS tracker vindt jij gemakkelijk en snel al je spullen terug én kun jij je spullen in de gaten houden via de iOS Find My app. Je kunt er je bagage, fiets en zelfs je auto mee tracken. De TravelTag van Xtorm kun je eenvoudig koppelen aan je Apple-apparaten en biedt verschillende handige functies, waaronder het terugvinden van je spullen via Siri, geluidsafspeling om je spullen op te sporen, en meldingen als je je spullen ergens achterlaat. Zo ben jij nooit meer onnodig tijd kwijt aan het zoeken van je spullen!

Heb jij na het lezen van deze blog nog steeds een vraag over onze TravelTag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.  

Xtorm TravelTag

Bestseller Nieuw
TravelTag - GPS Tracker - 3 Pack - Xtorm NL TravelTag - GPS Tracker - 3 Pack - Xtorm NL
XTAG01-3pack TravelTag - Locatie Tracker - 3 Pack

3-Pack

€39,95
Eenvoudig koppelen Een Xtorm TravelTag koppel je in minder dan een minuut eenvoudig aan je iPhone of iPad. Je geeft de TravelTag een naam en bijpassende emoji en ziet meteen de huidige locatie van de TravelTag in de Find My app. Het is ook mogelijk om meldingen te ontvangen op je Apple Watch. Je spullen vinden op 3 verschillende manierenWanneer je in huis of op je vakantieadres op zoek bent naar je sleutels of portemonnee, vind je deze met de TravelTag gemakkelijk terug. Om je spullen zo snel mogelijk terug te vinden, kun je Siri om hulp vragen, een geluid af laten spelen of de kaart gebruiken in de Find My app. Vergeet nooit meer iets!Zodra jij een tas met een TravelTag ergens laat staan, krijg je een melding wanneer je te ver uit de buurt gaat. Het wordt dus bijna onmogelijk om je spullen te vergeten. Dit scheelt enorm veel stress en nerveuze zoektochten naar verloren spullen. Hierdoor hou je meer energie over om te besteden aan leuke activiteiten!Houd een oogje in het zeilIedereen herkent het wel: stress wanneer je op het vliegveld je bagage incheckt en erop moet vertrouwen dat jouw koffer ook weer op de plaats van bestemming van de band rolt. Met de TravelTag is het eenvoudig om je bagage in de gaten te houden. De Find My app vertelt je al dat jouw koffer op dezelfde locatie gearriveerd is voordat je deze met eigen ogen ziet!Geen track & traceHet signaal dat de TravelTag via Bluetooth naar jouw Apple apparaten stuurt, is versleuteld. Er worden geen locatie-gegevens bewaard op de TravelTag en je privacy is gegarandeerd. Je blijft anoniem en jouw precieze locatie wordt niet met andere iOS gebruikers of Apple gedeeld. SleutelpositiesWel kunnen anderen je helpen wanneer je sleutels of koffer vermist zijn. Zodra je in de Find My app aangeeft dat je iets kwijt bent, krijgen alle iOS gebruikers hier een melding van. Op deze manier worden er veel extra mensen ingeschakeld om bijvoorbeeld jouw sleutels snel terug te vinden. Ook bij het gebruik van deze functie, blijven de locaties van de app-gebruikers geheim.Jarenlang te gebruikenDe TravelTag is op een zo duurzaam mogelijke manier gemaakt. In de Xtorm TravelTag zit een standaard CR-2032 batterij die je gemakkelijk zelf kunt vervangen. Na ongeveer 8 tot 12 maanden is de batterij leeg en ontvang je hierover een melding op je iPhone. Voor de TravelTag is de meest geavanceerde technologie gebruikt zodat je niet alleen nu een goed product in handen hebt, maar ook in de toekomst. Veilige reizenNaast de bescherming van jouw privacy, is de TravelTag zelf ook beveiligd. Door de 6-laagse Xtorm Veiligheidscheck is deze gegarandeerd veilig te gebruiken. De ingebouwde mechanismen beschermen ook jouw gegevens zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Door de uitgebreide kwaliteitscontrole ben je ervan verzekerd dat je deze TravelTag jarenlang kunt gebruiken! #MoreEnergy tijdens al jouw reizen!
Nieuw
TravelTag GPS Tracker - Xtorm NL TravelTag GPS Tracker - Xtorm NL
XTAG01 Traveltag Locatie Tracker

1 Pack

€19,95
Eenvoudig te koppelenEen Xtorm TravelTag koppel je eenvoudig aan je iPhone of iPad, in minder dan een minuut. Je geeft de TravelTag een naam en bijpassende emoji en ziet meteen de huidige locatie in de Find My app. Het is ook mogelijk om meldingen te ontvangen op je Apple Watch. Vind je spullen op 3 manierenWanneer je thuis of onderweg op zoek bent naar je sleutels of portemonnee, vind je deze door de TravelTag gemakkelijk terug. Bij het zoeken kun je Siri om hulp vragen, een geluid af laten spelen of de kaart gebruiken in de Find My app om je spullen zo snel mogelijk terug te vinden.Nooit meer iets vergetenZodra jij een tas met daarin een TravelTag ergens laat staan, krijg je een melding. Het wordt dus bijna onmogelijk om je spullen kwijt te raken. Dit voorkomt onnodige stress en speurtochten naar vergeten spullen. Dit betekent meer energie om te besteden aan leuke dingen!Houd je bagage in het oogIedereen herkent het wel: de stress wanneer je op het vliegveld je bagage incheckt en erop moet vertrouwen dat jouw koffer ook weer op de plaats van bestemming van de band rolt. Met de TravelTag is het eenvoudig om je bagage in de gaten te houden. De Find My app vertelt je al dat jouw koffer ook op de locatie gearriveerd is voordat je deze met je eigen ogen ziet!Veilig & Incognito Het signaal dat de TravelTag naar jouw Apple apparaten stuurt, werkt via Bluetooth en is versleuteld. Er worden geen locatie-gegevens bewaard op de TravelTag en je privacy is gegarandeerd. Je precieze locatie wordt niet gedeeld met andere iOS gebruikers of Apple en je blijft anoniem. SleutelrolWel kunnen anderen je helpen wanneer je sleutels of koffer vermist zijn. Zodra je in de Find My app aangeeft dat je iets kwijt bent en hulp nodig hebt, krijgen alle iOS gebruikers hier een melding van. Op deze manier worden er veel extra mensen ingeschakeld om bijvoorbeeld jouw sleutels snel terug te vinden. Ook bij het gebruik van deze functie, blijven de locaties van de app-gebruikers geheim. ToekomstgerichtDe TravelTag is op een zo duurzaam mogelijke manier gemaakt. In de TravelTag zit een standaard CR-2032 batterij die je makkelijk zelf kunt vervangen. Na ongeveer 8 tot 12 maanden is de batterij leeg en ontvang je een melding hiervan op je iPhone. Door het gebruik van de meest geavanceerde technologieën in de TravelTag, heb je niet alleen een goed product in handen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Jarenlang #MoreEnergy tijdens je (dagelijkse) reizen!Slim ingepaktNaast de bescherming van jouw privacy, is de TravelTag zelf ook beveiligd. Door de 6-laagse Xtorm Veiligheidscheck is deze gegarandeerd veilig te gebruiken. De ingebouwde mechanismen beschermen ook jouw gegevens zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Door de uitgebreide kwaliteitscontrole ben je ervan verzekerd dat je deze TravelTag jarenlang kunt gebruiken!
Abonneer je op onze nieuwsbrief