De nieuwe generatie Powerbanks

VERBLUFFEND DESIGN.
ONGEKENDE KRACHT.

Nu beschikbaar

Bekijk meer

Nieuw: De TravelTag GPS-tracker

Met deze Xtorm TravelTag, vind je snel en moeiteloos je spullen. Haak er eentje aan je sleutelbos, stop er eentje in je tas of bagage en stop de laatste in je portemonnee. Gekoppeld aan de Find My app van iOS, weet je altijd waar je belangrijkste bezittingen zijn.

Best verkocht

Alles Powerbanks Powerstations Adapters Kabels

NIEUW: SolarBooster Gen'24

Met de USB-A en USB-C aansluitingen van de SolarBoosters, voorzie je je mobiele apparaten gemakkelijk van stroom. Met een output van 10,5 of 15W FastCharge, heb je voldoende vermogen om snel verschillende apparaten op te laden, zoals tablets, GoPro's, drones en earbuds, met behulp van zonne-energie. Profiteer optimaal van de kracht van de zon, waar je ook bent!

Nu verkrijgbaar

Onze mooiste powerbanks ooit

De Xtorm Fuel Series 5 Powerbanks combineren geavanceerde technologie met stijl en jouw toewijding aan een groenere toekomst. Deze draagbare opladers van de volgende generatie bieden een breed scala aan opties die aansluiten bij jouw oplaadbehoeften:

Limited Edition

Semi-doorzichtige Powerbank

Deze krachtige en handzame Semi-Transparante
Draagbare Powerbanks geven jouw mobiele apparaten weer voldoende energie. Het ontwerp van deze Powerbank is zo gemaakt dat je kunt genieten van de techniek waar jij zo van houdt. Deze limited edition powerbank voor echte tech lovers is de ideale aanvulling voor de gaming set-up.

1. Deel jouw foto op instagram

Plaats een foto van je Xtorm product en laat je #MoreEnergy moment zien!

2. Tag & deel

Tag ons met @xtorm.eu en gebruik de hashtag #MyXtorm

Powerbanks, kabels en meer

iPHone 15 accessoires

Ben je op zoek naar accessoires om je iPhone 15 ten alle tijden van stroom te voorzien? Ontdek onze uitgebreide selectie accessoires voor een optimale ervaring met je nieuwe toestel. Van Kabels tot Draadloze Powerbanks, we hebben alles wat je nodig hebt.

Ambassadeurs

Maak kennis met onze Xtorm ambassadeurs

Laat je inspireren door de verhalen van onze ambassadeurs. Ze delen meer over wie ze zijn, wat ze doen en hoe Xtorm hun #MoreEnergy geeft. Met hun advies kun jij de beste keuze maken die aansluit op jouw energie behoefte.

Duurzaamheid

Voor een betere toekomst

Al sinds dag één is duurzaamheid een topprioriteit bij Xtorm. Terwijl we over de mooiste plekken ter wereld reizen, kunnen we ons niet voorstellen hoe de wereld eruit zou zien zonder. Daarom streven we ernaar om geen sporen achter te laten in de wondere wereld om ons heen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief