Nooit zonder batterij


100% opgeladen om meer dan 100% uit jouw mobiele leven te halen, op reis, op kantoor of thuis.

Razendsnelle laadsnelheden, de aller-nieuwste technieken en producten die jarenlang mee gaan; dat is Xtorm.
Dat is de kracht van #MoreEnergy

15 jaar toonaangevend in power

15+ jaar ervaring met het ontwikkelen van hoogwaardige, technologisch geavanceerde oplaad-producten. In-house in ons kantoor in Nederland.

Al 15 jaar ervaring doen wij er elke dag alles aan om jou en je reizen te voorzien van #MoreEnergy.

Veiligheidscheck tot de macht 6

Veiligheid staat bij ons ontzettend hoog in het vaandel. Met 6-laagse geavanceerde veiligheidscheck zorgen we voor optimale bescherming van alle Xtorm producten en aangesloten apparaten tijdens het laden.

Altijd de aller nieuwste technologie

Wij zijn en blijven steeds op zoek naar de nieuwste technologieën om te verbeteren en de beste kwaliteit power te kunnen bieden. Zodat jij je apparaten sneller, beter, veiliger en efficiënter kunt opladen.

Doordachte Xtorm details

Handige toepassingen waarvan je zelf nog niet wist dat je het nodig had, die perfect passen in jouw gebruikssituatie.

Een Powerbank geschikt voor je outdoor avonturen, kan tegen water en een stootje. Maar heeft ook een geïntegreerde zaklamp, zo kan je verder ontdekken in het schemer of zelfs donker. Handig!

Xtorm Supreme Guarantee

A-klasse batterijcellen - langere levensduur
Langere levensduur dankzij A-klasse batterijen. Zo blijven onze producten, zelfs met intensief gebruik, jaren goed presteren.

Nieuwste technologie - toekomstbestendig
Altijd de allernieuwste toptechnologieën zorgen dat Xtorm producten producten jaren lang compatibel zijn.

6-laagse veiligheidscontrole - vliegtuigproof
Extreme veiligheid geeft energie; #MoreEnergy.
Met onze geavanceerde 6-laagse veiligheidscontrole zorgen we voor optimale bescherming van de Xtorm & aangesloten apparaten.

Snelladen als een pro voor al je apparaten

Wij zorgen dat je al je apparaten zo snel mogelijk kunt opladen, niet alleen een telefoon. Dit alles zonder onze andere kwaliteit en kernwaarden te vergeten: Xtorm Ultra Snel Laden voor een laptop gaat met de meest veilige en compacte Powerbank mogelijk.

Beste in elke klasse

Of je nu een compacte smartphone Powerbank mee neemt op reis, of de krachtigste lader wenst voor je laptop, wij bieden je de beste kwaliteit.

We streven er naar om altijd de beste performance neer te zetten. Gaan we ergens voor, dan doen we dat voor de volle 100%.

voor een betere toekomst

Al sinds dag één is duurzaamheid een topprioriteit bij Xtorm. Terwijl we over de mooiste plekken ter wereld reizen, kunnen we ons niet voorstellen hoe de wereld eruit zou zien zonder. Daarom streven we ernaar om geen sporen achter te laten in de wondere wereld om ons heen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief