HET GEMAK VAN EEN STOPCONTACT ONDERWEG

Ervaar de vrijheid van een stopcontact waar je ook bent. De krachtpatsers uit de Xtorm Xtreme Power Series hebben een enorme capaciteit en voldoende verschillende uitgangen om al jouw apparaten op aan te sluiten. Het gemak van een stopcontact, maar dan onderweg.

Hiermee kun je niet alleen al jouw draagbare apparaten een groot aantal keren opladen, maar ook apparaten die op netstroom werken, zoals uw scheerapparaat, lamp, boormachine en zelfs je laptop met aangesloten monitor van energie voorzien! Ideaal voor tijdens het kamperen, vissen, klussen of op de camping van jouw favoriete weekendfestival!

Portable Power Socket 70W

XP070

Met deze Power Station heb je altijd en overal de beschikking over een stekkeraansluiting met een krachtige output van wel 70W. Genoeg voor aan aantal uur draagbare stroom. Hij is ontworpen om mee te mogen in het vliegtuig, dus je kunt deze powerbank gemakkelijk over de hele wereld meenemen!

- Max. vermogen: 70 W (69 Wh) / 19200 mAh
- Aantal ingebouwde stopcontacten: 1
- Aantal outputs in totaal: 3

Shop nu

Portable Power Station 300W

XP300U

Met deze Power Station heb je altijd en overal de beschikking over een stekkeraansluiting met een krachtige output van wel 300W. Dankzij de hoge capaciteit kun je zelfs grotere apparaten zoals een laptop, tv of zelfs een koelbox van stroom voorzien - voor meerdere uren!

- Max. vermogen: 300 W (281 Wh) / 78000 mAh
- Aantal ingebouwde stopcontacten: 1
- Aantal outputs in totaal: 8

Shop nu

Portable Power Station 500W

XP500

Met de Xtorm Power Station heb je altijd en overal de beschikking over twee stekkeraansluitingen met een krachtige output van wel 500W. Dankzij de hoge capaciteit van 612Wh kun je vrijwel alle draagbare apparaten meerdere uren van stroom voorzien.

- Max. vermogen: 500W (614Wh) / 192000mAh
- Aantal ingebouwde stopcontacten: 2
- Aantal outputs in totaal: 9

Shop nu

Portable Power Station 1300W

XP1300

Our flagship Xtorm Portable Power Station 1300 supplies you with 2 1300W AC sockets. With this high output and capacity, you'll always have the energy you need.

- Max. output: 1300 W (1254 Wh) / 392000 mAh
- Amount of AC Sockets: 2
- Amount of outputs in total: 9

Shop nu

Solar Panel Solo 100W

XPS100

Expand your Power Station with a Solar Panel for unlimited power. Combining the two even allows you to go off-grid. Ready for adventures (and power outtages).

- Max. output: 100W
- Outputs: 5.5mm DC, MC4
- Outputs: USB-C PD & USB-A QC 3.0

Shop nu

Solar Panel Bundle 200W

XPS200

Take it to the next level and recharge your Power Station with 200 Watts of power, allowing for even faster recharging, so you can get back to what you were doing in no time.

- Max. output: 200W (paired)
- Outputs: 5.5mm DC, MC4
- Outputs: USB-C PD & USB-A QC 3.0

Shop nu

Xtorm Powerstations

Xtorm Portable Power Socket 100W Xtorm Portable Power Socket 100W
XR210 Portable Power Socket 100W
€199,00
Krachtig draagbaar stopcontact: 100W AC uitgang Of je nu op een verre kampeertocht bent, een langeafstandsvlucht maakt of gewoon een betrouwbare stroombron nodig hebt tijdens een noodgeval, met dit draagbare stopcontact zit je goed. Met de sterke 100W AC uitgang kun je een breed scala aan apparaten opladen en laten werken, van laptops en camera's tot kleine apparaten – de mogelijkheden zijn eindeloos! Het 100W stopcontact wordt beschermd door een stevige klep wanneer je deze niet gebruikt. Hierdoor komt er geen stof, vocht of vuil in de aansluiting terecht.  Meerdere oplaadpoorten Naast het 100 W stopcontact is de Portabel Power Socket uitgerust met meerdere poorten, waaronder een 60W USB-C PD in-/uitgang, evenals een 18W USB-A en USB-C poort, zodat je verschillende apparaten tegelijk kunt opladen. Houd je smartphone, tablet, camera en andere apparaten opgeladen en klaar voor actie. Zeg vaarwel tegen het gedoe van zoeken naar stopcontacten en omarm de vrijheid van onderweg opgeladen blijven. Geschikt om mee te nemen in het vliegtuig We begrijpen de moeilijkheden van het omgaan met strikte regels van luchtvaartmaatschappijen als het gaat om het meenemen van powerbanks of andere draagbare batterijen op vluchten. Daarom hebben we onze Portable Power Socket vliegtuigproof gemaakt met een batterijcapaciteit van 92Wh, net onder de limiet van 100Wh. Kom zonder zorgen door de veiligheidscontroles! Lange levensduur De Portable Power Socket heeft een robuust ontwerp gemaakt van kwalitatieve materialen, waaronder een hoogwaardige aluminium behuizing. De robuuste constructie is gemaakt om de ontberingen van outdooravonturen te weerstaan. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat het jarenlang je betrouwbare metgezel zal zijn, of je nu in de natuur bent of in je eigen achtertuin. Veiligheid voor alles De Portable Power Socket werkt met een gemodificeerde sinusomvormer (modified sine wave) en werkt minder goed wanneer je er een apparaat met een elektrische motor op aansluit.  We hebben onze Portable Power Socket ontworpen met een uitgebreide reeks geavanceerde veiligheidsfuncties om jou, je apparaten en je gemoedsrust te beschermen. De ingebouwde mechanismen voor overladen, overbelasting, kortsluiting en thermische beveiliging beschermen tegen mogelijke ongelukken, zodat je je apparaten zonder zorgen kunt opladen.
Outlet
Xtorm Xtreme Powerstation 300W Xtorm Xtreme Powerstation 300W
XP300U Xtreme Powerstation 300W

300W / 78.000 mAh

€224,95 €449,00
Met de Xtorm Portable Power Station 300 heb je altijd en overal een 300W stopcontact tot je beschikking. Dankzij de hoge batterij capaciteit van 281Wh kun je zelfs grotere apparaten, zoals een laptop, tv, of koelbox, meerdere uren van stroom voorzien! Combineer hem met een 100W Xtorm zonnepaneel en ervaar ware vrijheid.De XP300U is de vernieuwde versie van de Xtreme Powerstation 300W. Hiermee kun je een laptop ruim 2 uur van stroom voorzien of een kleine koelbox ongeveer 5 uur. Je kunt je camera, smartphone en drone meerdere malen opladen. Ook kun je 5,5 uur tv kijken of een ledlamp van 10W ruim 17 uur laten branden. Daarnaast kun je een elektrische luchtpomp aansluiten om je luchtbed en opblaasspeelgoed gemakkelijk op te pompen. De XP300U is perfect om mee te nemen tijdens een korte trip of om bijvoorbeeld foto’s op je laptop te bewerken in de buitenlucht. 33% sneller opladen met X-ChargeDankzij X-Charge kan de xp300U de input uit twee opladers combineren, om zo extra snel op te laden. Wanneer zowel de standaard oplader als een USB-C PD oplader zijn aangesloten, wordt X-Charge automatisch geactiveerd en zal je Power Station dus tot wel 33% sneller opgeladen zijn!Alle aansluitingen die je nodig hebtDe Power Station heeft 5 verschillende soorten poorten, zodat je vrijwel al je apparaten van stroom kunt voorzien. Hij beschikt niet alleen over een 300W stopcontact, maar heeft ook een 120W 12V aansluiting (zoals ook in de auto te vinden is), die perfect is voor bijvoorbeeld een koelbox. De Power Station beschikt ook over alle soorten USB-uitgangen die je nodig hebt om je smartphone, tablet of zelfs USB-C PD-laptops op te laden. Gemakkelijk opladen - binnen, buiten en onderwegDe Power Station is op meerdere manieren op te laden: Met een zonnepaneel (bijvoorbeeld de XP100 - Xtorm Solar Panel 100W), tijdens een autorit, of gewoon thuis - alles is mogelijk dankzij de meegeleverde kabels. Tijdens het opladen van de XP300U kun je nog steeds alle aansluitingen gebruiken om je apparaten te voorzien van stroom.Extreem vermogen - overalOf je nu gaat kamperen, een roadtrip gaat maken of gewoon naar een afgelegen plek reist - tegenwoordig heb je doorgaans veel apparaten bij je die allemaal van stroom moeten worden voorzien. Smartphones, camera's, laptops, drones, of zelfs een koelbox; niets is te gek deze Power Station.
Outlet
Xtorm Xtreme Portable Power Station - 500W - 192.000 mAh Xtorm Xtreme Portable Power Station - 500W - 192.000 mAh
XP500 Xtreme Powerstation 500W

500W / 192.000 mAh

€424,50 €749,00
Met de Xtorm Portable Power Station 500 heb je altijd en overal de beschikking over twee stopcontacten met een gezamenlijke krachtige output van wel 500W. Dankzij de hoge capaciteit van 612Wh kun je zelfs grotere apparaten zoals een laptop, tv of zelfs een koelbox van stroom voorzien - voor meerdere uren!De XP500 zorgt voor uren aan extra power! Met dit Xtreme Powerstation 500W heb je voldoende energie om een kleine koelbox ongeveer 10 uur van stroom te voorzien. Ook kun je een laptop 4,5 keer volledig opladen. Je kunt zelfs wel 12 uur lang tv kijken of 1,5 dag een ledlamp van 10W laten branden! Daarnaast kun je een elektrische luchtpomp aansluiten om bijvoorbeeld je luchtbed of zwembad gemakkelijk op te pompen. De XP500 is de perfecte keuze om met je powerstation een nacht op de camping of in je tent in de achtertuin door te brengen.Batterijen met een 4x langere levensduurDeze Power Station maakt gebruik van een nieuw type batterij cel, LiFePO4. Deze cellen hebben één groot voordeel ten opzichte van standaard Li-ion cellen - namelijk hun veel langere levensduur. Standaard Li-ion-cellen hebben een levensduur van ongeveer 500 "batterijcycli"*, terwijl LiFePO4-cellen een levensduur hebben van 2000x. Dat is dus 4x langer dan de meeste andere Power Stations! 33% sneller opladen met X-ChargeDankzij X-Charge kan de Power Station de input uit twee opladers combineren, om zo extra snel op te laden. Wanneer zowel de standaard oplader als een USB-C PD oplader zijn aangesloten, wordt X-Charge automatisch geactiveerd en zal je Power Station dus tot wel 33% sneller opgeladen zijn!Veelzijdige poortkeuze – Beschik altijd over de output die je nodig hebtDe Power Station beschikt over 5 verschillende soorten aansluitingen, zodat je altijd over de poort beschikt die je nodig hebt. Hij heeft twee krachtige AC-aansluitingen met een vermogen van 500W, maar ook een 120W 12V Car Charger (sigaretten aansteker aansluiting), 1x 60W USB-C PD in-/uitgang, 3x normale USB-uitgangen, en zelfs 2x 5,5mm 60W DC-uitgangen. Gemakkelijk opladenDe Power Station is niet alleen op te laden met een gewone oplader, maar ook via zonne-energie of zelfs vanuit je auto! Alles is mogelijk dankzij de meegeleverde kabels. De snelste manier om het Power Station op te laden is met een 200W zonnepaneel, zoals de Xtorm XPS200 zonnepaneel.Xtreme Power - overalHet maakt niet uit of je gaat kamperen, een roadtrip gaat maken of naar een afgelegen plek reist - tegenwoordig heb je altijd stroom nodig om van je apparaten te kunnen blijven genieten.  Smartphones, camera's, laptops, drones, of zelfs een koelbox of TV; niets is te gek voor deze Portable Power Station. Combineer hem met een zonnepaneel en je bent in staat om volledig off-grid te gaan. 612Wh batterijcapaciteit Pure sine wave Batterij met een 4x langere levensduur 500W AC output 60W USB-C PD in-/output 18W USB Quick Charge 3.0 output 2x 15W USB output 120W 12V Car Charger output 2x 60W 5.5mm DC output 6.5mm DC input Solar input (PV/Anderson) Standaard oplaad stekker en kabel Auto oplaad stekker en kabel MC4 naar Solar PV/Anderson kabel Opbergzakje voor de meegeleverde kabels *1 batterijcyclus bestaat uit 1 volledige lading van 0 tot 100%. Dit kan ook worden opgesplitst in meerdere losse oplaadbeurten (bijv. 2x 50% tot 100%).
Outlet
Xtorm Xtreme Powerstation 1300W Xtorm Xtreme Powerstation 1300W
XP1300 Xtreme Powerstation 1300W

1300W / 392.000 mAh

€999,00 €1.499,00
Met de Xtorm Power Station 1300 heb je altijd en overal de beschikking over twee stopcontacten met een krachtige output van wel 1300W. Dankzij de hoge capaciteit van 1254Wh kun je zelfs grotere apparaten zoals een laptop, tv of zelfs een koelbox van stroom voorzien - voor meerdere uren!Batterijen met een 4x langere levensduurDe XP1300U maakt gebruik van een nieuw type batterijcel, LiFePO4. Deze cellen hebben één groot voordeel ten opzichte van standaard Li-ion cellen - namelijk hun veel langere levensduur. Standaard Li-ion-cellen hebben een levensduur van ongeveer 500 "batterijcycli"*, terwijl LiFePO4-cellen een levensduur hebben van 2000x. Dat is dus 4x langer dan de meeste andere Power Stations! 33% sneller opladen met X-ChargeDankzij X-Charge kan de Power Station de input uit twee opladers combineren, om zo extra snel op te laden. Wanneer zowel de standaard oplader als een USB-C PD oplader zijn aangesloten, wordt X-Charge automatisch geactiveerd en zal je Power Station dus tot wel 33% sneller opgeladen zijn! Veelzijdige poortkeuze – Beschik altijd over de output die je nodig hebtDe XP1300U beschikt over 5 verschillende soorten aansluitingen, zodat je altijd over de poort beschikt die je nodig hebt. Hij heeft twee krachtige AC-aansluitingen met een vermogen van 1300W, maar ook een 120W 12V Car Charger (sigaretten aansteker aansluiting), 1x 60W USB-C PD in-/uitgang, 3x normale USB-uitgangen, en zelfs 2x 5,5mm 60W DC-uitgangen. Gemakkelijk opladenDe Power Station is niet alleen op te laden met een gewone oplader, maar ook via zonne-energie of zelfs vanuit je auto! Alles is mogelijk dankzij de meegeleverde kabels.  Een van de snelste manieren om het Power Station op te laden is met een 200W zonnepaneel, zoals de Xtorm XPS200 zonnepaneel.Xtreme Power - overalHet maakt niet uit of je gaat kamperen, een roadtrip gaat maken of naar een afgelegen plek reist - tegenwoordig heb je altijd stroom nodig om van je apparaten te kunnen blijven genieten.  Smartphones, camera's, laptops, drones, of zelfs een koelbox of TV; niets is te gek voor deze Portable Power Station. Combineer hem met een zonnepaneel en je bent in staat om volledig off-grid te gaan.*1 batterijcyclus bestaat uit 1 volledige lading van 0 tot 100%. Dit kan ook worden opgesplitst in meerdere losse oplaadbeurten (bijv. 2x 50% tot 100%).

NOG NIET OVERTUIGD?

Functies

EEN STOPCONTACT WAAR JE OOK BENT

Meer info

PURE SINE WAVE VOOR APPARATEN MET ELEKTROMOTOR

Meer info

JOUW VEILIGHEID. ONZE PRIORITEIT.

Meer info

GA OFF-GRID!

Met de Xtorm Power Stations kun je overal overleven zonder stopcontact. Sluit alle benodigde apparaten aan tijdens je kampeertrip, vistrip of voorzie elk feestje van de nodige stroom door bijv. een speaker, sfeerverlichting of een koelbox aan te sluiten voor gekoelde drankjes voor alle feestgangers.

Waar kun je een Power Station voor gebruiken?:

 Te donker om te lezen?
Sluit een lamp of lichtsnoer aan.
 Nat van het zweet in een hete tent of camper?
Sluit een ventilator aan voor wat extra verkoeling.
 De batterij van jouw apparaten leeg?
Laad ze allemaal tegelijk op via de USB en USB-C uitgangen.
 Gewoon zin in wat gezelligheid?
Sluit een speaker aan voor jouw favoriete playlist of speel tegen elkaar door een playstation en scherm aan te sluiten.
 Tijd voor wat zelfverzorging?
Sluit je scheerapparaat of haardroger aan en laad jouw elektrische tandenborstel op via de AC uitgang.

PURE SINE WAVE?

Pure Sine Wave (zuivere sinusgolf) is een toepassing die het mogelijk maakt apparaten met een elektromotor van stroom te voorzien en/of op te laden.

Bijvoorbeeld: Ventilatoren, Kleine koelboxen en accuboormachines. Zowel de XP300U, XP500 als de XP1300 beschikken over deze feature.

XTORM SAFETY CHECK

Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Alle Xtorm producten hebben de 6 gecertificeerde veiligheidslagen van de Xtorm Safety Check doorstaan. De Xtorm Portable Power Stations hebben ingebouwde veiligheidsfuncties zoals auto-power management, een koelsysteem en overbelastingsbeveiliging. Deze worden automatisch ingeschakeld wanneer nodig.

ENORME POWER

Het grootse verschil tussen Power Stations en standaard Power Banks zit in de capaciteit, en de aansluitingen. Een Power Station heeft vrijwel altijd één of meerdere stekker aansluitingen, en genoeg vermogen om allerlei apparaten aan te sluiten.
Hierdoor zijn Power Stations wel groter van formaat, in tegenstelling tot normale powerbanks. Deze zijn gefocust op draagbaarheid en meer geschikt voor dagjes weg of vliegreizen.

PASS TROUGH CHARGING

De XP300U* , XP500 en de XP1300 zijn allen geschikt om zowel zelf opgeladen te worden, als de aangesloten apparaten op te laden of van stroom te voorzien. Dit betekent dat je de Power Station kunt opladen én tegelijkertijd je apparaten kunt blijven gebruiken.

4X LANGERE LEVENSDUUR

De XP500 en XP1300 Power Station maakt gebruik van een nieuw type batterijcel, LiFePO4. Deze cellen hebben één groot voordeel ten opzichte van standaard Li-ion cellen - namelijk hun veel langere levensduur. Standaard Li-ion-cellen hebben een levensduur van ongeveer 500 "batterijcycli"*, terwijl LiFePO4-cellen een levensduur hebben van 2000x.

Dat is dus 4x langer dan de meeste andere Power Stations!

ONTGRENDEL EINDELOZE ENERGIE

Voeg een Xtorm Zonnepaneel toe aan je Portable Power Station en ontgrendel eindeloze energie. Met een zonnepaneel wek je jouw eigen energie op via de zon. Zo heb je altijd energie, ook zonder stopcontact in de buurt.

Hoe lang doet de Portable Power Station er over om op te laden via zonlicht?

Onder ideale omstandigheden. Controleer de UV-index van uw locatie voor een optimaal rendement.

Abonneer je op onze nieuwsbrief