ULTRA COMPACTE SLIMME LADERS

Kleiner. Sneller. Veiliger.

Dankzij de GaNFast™ en SuperSilicon™ Technologieën zijn onze Volt Series Laders sneller, veiliger en tot 70% kleiner dan gewone adapters.

Alle Volt laders zijn slim, wat betekent dat ze automatisch de beste laadsnelheid voor uw aangesloten apparaat kiezen.

Functies bekijken >

Kies je model >

Volt Series

Bestseller
Snellader 140W GaN2 Ultra Laptop Adapter - Xtorm NL Snellader 140W GaN2 Ultra Laptop Adapter - Xtorm NL
XEC140 Snellader 140W GaN2 Ultra Laptop Adapter

3x USB-C PD + USB-A - Ook geschikt voor laptops

€99,95
Deze GaN² Ultra-adapter van 140W is compacter en krachtiger dan ooit tevoren. Met zijn compacte ontwerp en viervoudige poortfunctionaliteit is onze GaN² Ultra-adapter perfect voor onderweg, op kantoor of thuis. Om afval te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst, is de adapter gemaakt van 97% GRS-gecertificeerd gerecycled plastic. GaN² Ultra: Volgende generatie vermogen, formaat en efficiëntie Laat je niet misleiden door zijn formaat, deze 140W adapter is een echte krachtpatser. Met GaN² Ultra - de volgende generatie GaN-technologie - kan onze lader veilig en efficiënt meer vermogen verwerken in een nog kleiner formaat. Onze GaN² Ultra oplossing bevat intelligente circuits die de stroomverdeling optimaliseren, energieverspilling tegengaan en de laadsnelheid maximaliseren. Met deze adapter kun je al je apparaten snel, betrouwbaar en energiezuinig opladen. Laden met meerdere poorten Met zijn compacte ontwerp en viervoudige poortfunctionaliteit is onze 140W GaN2 Ultra-wandlader perfect voor onderweg, op kantoor of thuis. De aanwezigheid van USB-C en USB-A poorten zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan apparaten.  De USB-C poorten zorgen niet alleen voor snel opladen van de nieuwste smartphones en tablets, maar laden ook de volgende generatie 140W USB-C PD laptops - zoals de Apple MacBook Pro 16" - op volle snelheid op. Dit is mogelijk dankzij de implementatie van PowerDelivery3.1, met Extended Power Range (EPR). 97% GRS-gecertificeerd gerecycled plastic Door GRS-gecertificeerd gerecycled plastic te kiezen als het primaire materiaal voor onze adapter, kunnen we materialen een nieuw leven geven. We halen plastic weg van stortplaatsen en oceanen, dat er anders eeuwen over zou doen om te ontbinden. Het gebruik van gerecycled plastic is niet alleen goed voor de planeet, maar voldoet ook aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Betrouwbaar en veilig opladen Deze adapter is uitgerust met meerdere geavanceerde veiligheidsfuncties om zowel je aangesloten apparaten als je adapter te beschermen. De ingebouwde mechanismen voor overladen, kortsluiting en oververhitting, beschermen tegen mogelijke ongelukken, zodat je tijdens elke oplaadsessie met een gerust hart kunt opladen.
Xtorm Volt GaN Wall Laptop Charger 140W Volt GaN Wall Laptop Charger 140W - Xtorm NL
XAT140 Volt GaN Wall Laptop Charger 140W

140W / 2x USB-C / 1x USB

€139,00
Om de volgende generatie laptops van stroom te voorzien, hebben we deze Volt II USB-C PD GaN Wallcharger ontwikkeld die tot 140W vermogen ondersteunt. Dit is mogelijk dankzij de implementatie van PD 3.1, met Extended Power Range (EPR) ondersteuning. Laat je niet misleiden door het kleine ontwerp - deze laders zijn krachtig!  Compact ontwerp in reisformaat Het revolutionaire kleine formaat van de Volt II laders is mogelijk dankzij de innovaties van de GaN chipset. Dankzij deze technologieën kunnen de laders veilig en efficiënt meer vermogen verwerken in een kleiner formaat. Hierdoor zijn ze tot 70% kleiner dan niet-GaN laders! Laden met meerdere poorten Deze lader is ontworpen met het oog op opladen via meerdere poorten. Hij beschikt over twee krachtige USB-C PD-uitgangen en een USB-A Quick Charge 3.0-poort voor meer veelzijdigheid. Dit betekent dat je 3 apparaten tegelijk kunt opladen. 

Features

Kleiner

Sneller

Veiliger

KLEINER DANOOIT TEVOREN

GaNFast™ en SuperSilicon™

Onze Volt adapters zijn voorzien van GaNFast™ en SuperSilicon™ chipsets. Deze chipsets zorgen ervoor dat de adapters minder warmte produceren tijdens het gebruik. Dit geeft ons de mogelijkheid alle onderdelen dichter op elkaar plaatsen waardoor de adapters ultra compact zijn en een stuk kleiner dan de gewone adapters.

SNELLER DANOOIT TEVOREN

GearX Innovation

Snel opladen betekent weer online in een handomdraai.
Onze adapters hebben krachtige USB-C poorten die je apparaten razendsnel opladen. De Volt Series zijn slim dankzij onze GearX-innovatie. GearX zorgt ervoor dat de adapter automatisch schakelt tussen verschillende oplaadversnellingen en zich aanpast aan je aangesloten apparaat om zo het snelst mogelijke laden te leveren.

VEILIGER DANALLE ANDEREN

Xtorm Safety Checked

Alle Xtorm producten worden zorgvuldig getest op veiligheid, gebruik en kwaliteit. De Volt Series zijn getest volgens een 6-laagse gecertificeerde veiligheidscontrole om onveilige situaties te voorkomen en je apparaten te beschermen tegen schade en onnodige slijtage.

De intensieve tests, het minder warm worden door GaNFast™ technologie en de mogelijkheid om de laadsnelheid automatisch te regelen met GearX, zorgen samen voor een 100% veilig product.

THE PERFECT MATCH!

XA140 Laptop Multi Charger +XB304 Power Bank Titan Wil je ook onderweg kunnen opladen, zelfs zonder stopcontact in de buurt? Kijk dan eens naar onze XB304 Power Bank Titan. Genoeg vermogen om je laptop wel 1,5 keer op te laden, je smartphone meer dan 10 keer en met de XA140 Laptop Multi Charger en je in minder dan 1,5 uur weer 100% opgeladen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief