ULTRA COMPACTE SLIMME LADERS

Kleiner. Sneller. Veiliger.

Dankzij de GaNFast™ en SuperSilicon™ Technologieën zijn onze Volt Series Laders sneller, veiliger en tot 70% kleiner dan gewone adapters.

Alle Volt laders zijn slim, wat betekent dat ze automatisch de beste laadsnelheid voor uw aangesloten apparaat kiezen.

Functies bekijken >

Kies je model >

Volt Series

Bestseller
Xtorm Xtorm XAT140 Volt GaN Wall Charger 140W Xtorm Xtorm XAT140 Volt GaN Wall Charger 140W
XAT140 Volt GaN Wall Laptop Charger 140W

140W / 2x USB-C / 1x USB

€139,00
Om de volgende generatie laptops van stroom te voorzien, hebben we deze Volt II USB-C PD GaN Wallcharger ontwikkeld die tot 140W vermogen ondersteunt. Dit is mogelijk dankzij de implementatie van PD 3.1, met Extended Power Range (EPR) ondersteuning. Laat je niet misleiden door het kleine ontwerp - deze laders zijn krachtig!  Compact ontwerp in reisformaat Het revolutionaire kleine formaat van de Volt II laders is mogelijk dankzij de innovaties van de GaN chipset. Dankzij deze technologieën kunnen de laders veilig en efficiënt meer vermogen verwerken in een kleiner formaat. Hierdoor zijn ze tot 70% kleiner dan niet-GaN laders! Laden met meerdere poorten Deze lader is ontworpen met het oog op opladen via meerdere poorten. Hij beschikt over twee krachtige USB-C PD-uitgangen en een USB-A Quick Charge 3.0-poort voor meer veelzijdigheid. Dit betekent dat je 3 apparaten tegelijk kunt opladen. 

Features

Kleiner

Sneller

Veiliger

KLEINER DANOOIT TEVOREN

GaNFast™ en SuperSilicon™

Onze Volt adapters zijn voorzien van GaNFast™ en SuperSilicon™ chipsets. Deze chipsets zorgen ervoor dat de adapters minder warmte produceren tijdens het gebruik. Dit geeft ons de mogelijkheid alle onderdelen dichter op elkaar plaatsen waardoor de adapters ultra compact zijn en een stuk kleiner dan de gewone adapters.

SNELLER DANOOIT TEVOREN

GearX Innovation

Snel opladen betekent weer online in een handomdraai.
Onze adapters hebben krachtige USB-C poorten die je apparaten razendsnel opladen. De Volt Series zijn slim dankzij onze GearX-innovatie. GearX zorgt ervoor dat de adapter automatisch schakelt tussen verschillende oplaadversnellingen en zich aanpast aan je aangesloten apparaat om zo het snelst mogelijke laden te leveren.

VEILIGER DANALLE ANDEREN

Xtorm Safety Checked

Alle Xtorm producten worden zorgvuldig getest op veiligheid, gebruik en kwaliteit. De Volt Series zijn getest volgens een 6-laagse gecertificeerde veiligheidscontrole om onveilige situaties te voorkomen en je apparaten te beschermen tegen schade en onnodige slijtage.

De intensieve tests, het minder warm worden door GaNFast™ technologie en de mogelijkheid om de laadsnelheid automatisch te regelen met GearX, zorgen samen voor een 100% veilig product.

THE PERFECT MATCH!

XA140 Laptop Multi Charger +XB304 Power Bank Titan Wil je ook onderweg kunnen opladen, zelfs zonder stopcontact in de buurt? Kijk dan eens naar onze XB304 Power Bank Titan. Genoeg vermogen om je laptop wel 1,5 keer op te laden, je smartphone meer dan 10 keer en met de XA140 Laptop Multi Charger en je in minder dan 1,5 uur weer 100% opgeladen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief