Hoge kortingen!

Vaderdag deals

Zondag 18 juni is het weer Vaderdag. Ben jij nog op zoek naar een Vaderdag cadeau met power? Op deze pagina ontdek je onze speciale Vaderdag bundels.

work-on-the-go bundels

De work-on-the-go bundels zijn ideaal voor de vaders die veel onderweg zijn voor werk en al hun apparaten van stroom willen voorzien. De krachtige Titan Powerbank kan de gemiddelde laptop tot 1,5x opladen en de gemiddelde telefoon zelfs tot wel 6x. Het perfecte Vaderdag cadeau als je dit jaar wilt uitpakken.

outdoor bundels

De outdoor bundels zijn het perfecte Vaderdag cadeau voor de echte avonturiers. De XR101 Rugged Powerbank is spatwaterbestendig en kan door zijn rugged uiterlijk tegen een stootje. En dankzij de geïntegreerde LED zaklamp heb je altijd en overal een noodzaklamp bij de hand. Ideaal voor een hike of kampeertrip.

Dagje-uit bundels

De dagje-uit bundels zijn het perfecte cadeau voor de vaders die houden van dagjes uit of veel op stedentrips gaan. De FS400U Magnetische Draadloze Powerbank is een echte eyecatcher omdat je hem kunt vastklikken aan een iPhone 12, 13 of 14. Heeft je vader een ander type telefoon? Dankzij de USB-C poort kun je deze ook opladen via een kabel.

Product 1 $129.99

Pellentesque gravida, massa vestibulum pellentesque cursus, arcu lacus faucibus turpis, ac placerat est lectus in ex. Nam fringilla lacus volutpat leo pretium, eu elementum erat.

Product 2 $129.99

Pellentesque gravida, massa vestibulum pellentesque cursus, arcu lacus faucibus turpis, ac placerat est lectus in ex. Nam fringilla lacus volutpat leo pretium, eu elementum erat.

Solar generator bundels

Het ultieme Vaderdag cadeau! Zorg dat je vader volledig off-grid kan gaan met een van onze Solar Generator bundels. De bundels bestaan uit een Powerstation en het XPS100 Zonnepaneel, voor een zeer voordelige prijs! De Powerstations van Xtorm hebben een enorme capaciteit en voldoende verschillende uitgangen om al jouw apparaten op aan te sluiten. En met het Zonnepaneel kun je de Powerstation door middel van zonne-energie opladen als deze leeg is. De perfecte combinatie om te gebruiken tijdens het kamperen, roadtrippen of als backup bij een stroomstoring.

Outlet
Xtorm Xtorm 1300W Solar Generator - Xtorm Power Station 1300W + Xtorm Solar Panel 100W Xtorm Xtorm 1300W Solar Generator - Xtorm Power Station 1300W + Xtorm Solar Panel 100W
XP1300-XPS100 Xtorm 1300W Solar Generator – Powerstation 1300W + Zonnepaneel 100W Bundel
€1.135,00 €1.898,00
Met de Xtorm Portable Power Station 1300W en het Xtreme Zonnepaneel 100W ben je klaar voor elk avontuur. Of je nu meerdere dagen gaat kamperen, naar een evenement gaat of een roadtrip gaat maken, met deze 1300W Solar Generator heb jij genoeg stroom bij de hand om al je apparaten van stroom te voorzien. Met de Xtorm Portable Power Station 1300W heb jij waar je ook bent beschikking over twee krachtige stopcontacten met een indrukwekkende output van 1300W. Met in totaal 9 outputs kun jij al je apparaten tegelijkertijd opladen. Dankzij de hoge capaciteit van 1295Wh kun je zelfs grotere apparaten zoals een tv, koelbox of ventilator van stroom voorzien - voor meerdere uren! Bovendien maakt de Powerstation gebruik van LiFePO4 batterijen, die een 4x langere levensduur hebben dan standaard Li-ion cellen. Met het meegeleverde 100W Zonnepaneel kun jij de Powerstation opladen middels zonne-energie. Zo heb je een onuitputtelijke bron van energie, waar je ook bent. Tijdens een prachtige zomerdag duurt het ongeveer 17 uur om de Powerstation volledig op te laden met het Zonnepaneel. Het draagbare Zonnepaneel is voorzien van super efficiënte SunPower-cellen, die een hoog rendement bieden op een compact oppervlak. 
Outlet
Xtorm 500W Solar Generator - Xtorm Portable Power Station 500W + 2x Xtorm Solar Panel 100W - Xtorm NL
Xtorm 500W Solar Generator XL – Powerstation 500W + Zonnepaneel 200W

XP500 + XPS200 Bundel

€838,95 €1.448,00
Met onze bundel van de Xtorm Portable Power Station 500W en het Xtreme Zonnepaneel 200W kun jij volledig off-grid gaan. Of je nu van plan bent om dagenlang te gaan kamperen of een avontuurlijke roadtrip te maken, met deze robuuste 500W Solar Generator XL ben je altijd verzekerd van voldoende stroom om al je apparaten van energie te voorzien. De Xtorm Portable Power Station 500W biedt je altijd en overal twee stopcontacten tot je beschikking, met een gezamenlijke krachtige output van wel 500W. Dankzij de hoge capaciteit van 612Wh kun je zelfs grotere apparaten zoals een ventilator, tv of koelbox van stroom voorzien - voor meerdere uren! Bovendien maakt de Powerstation gebruik van LiFePO4 batterijen, die een 4x langere levensduur hebben dan standaard Li-ion cellen. Bij deze bundel worden twee afzonderlijke Zonnepanelen van 100W meegeleverd die eenvoudig gecombineerd kunnen worden voor een totaal vermogen van 200W. Zo heb jij een onuitputtelijke bron van energie, waar je ook bent. Tijdens een prachtige zomerdag duurt het slechts 4,5 uur om de Powerstation volledig op te laden met beide Zonnepanelen. De draagbare Zonnepanelen zijn voorzien van super efficiënte SunPower-cellen, die een hoog rendement bieden op een compact oppervlak. En aangezien het twee losse panelen zijn, heb je de flexibiliteit om ze precies zo te plaatsen hoe je wilt, in tegenstelling tot een vast paneel van 200W.     
Abonneer je op onze nieuwsbrief