JIJ + ZONNE-ENERGIE = VRIJHEID

Geef je avonturen kracht

Gaat u van het elektriciteitsnet af, maar wilt u toch voldoende stroom om uw apparaten op te laden? Zonne-energie kan u de vrijheid geven die u zoekt.

Solar Power

Xtorm biedt een brede selectie aan zonneproducten, variërend van zonneladers die een powerbank en zonnepaneel combineren in één handig product, tot grotere zonneboosters met een vermogen dat krachtig genoeg is om uw apparaten direct op te laden.

Laad (bijna) alles op

Maar er is één combinatie van Xtorm-producten die je de ultieme vrijheid biedt. De Powerbank "Brick" in combinatie met de 21W Xtorm Solar Booster geeft je alle energie die je nodig hebt, waar je ook gaat. Hoezo?

Met de Brick laad je bijna al je apparaten altijd en overal op dankzij de grote capaciteit en het 220V/80W stopcontact. Dit betekent dat de Power Bank krachtig genoeg is om een smartphone, camera, drone en zelfs een laptop meerdere keren op te laden, maar klein genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Power couple

Normaal gesproken kan het een probleem zijn om de powerbank zelf op te laden wanneer u naar afgelegen plaatsen reist waar u geen toegang hebt tot een stopcontact. Dat is waar de Solar Booster van pas komt. Hij kan de Brick opladen door alleen zonne-energie te gebruiken, waardoor deze twee producten een perfecte match zijn voor elk type situatie waarin je je bevindt. Xtorm geeft je de vrijheid en energie om te reizen waar je maar wilt !

Abonneer je op onze nieuwsbrief