Welke Powerbank geef je cadeau tijdens de feestdagen?

De Feestdagen 2023 staan weer bijna voor de deur en daarmee ook de jaarlijkse cadeau-keuzestress: welke Powerbank geef ik als Sinterklaas- of Kerstcadeau en welke zet ik op mijn eigen verlanglijstje?

Om je te helpen met deze keuze, lichten wij een aantal krachtige Powerbanks voor je uit. Hiermee kies jij het beste cadeau voor een ander of voor jezelf!

Fuel Series 4 Powerbanks – 10.000mAh/20.000mAh – €44,95/€59,95

FS402

 

De meest geliefde, compacte Powerbank van Nederland is de Xtorm FS4. Verkrijgbaar in 10.000mah of 20.000mAh zodat jij zelf kunt kiezen hoe vaak jij extra power aan jouw smartphone of ander mobiel apparaat wilt geven.

Dit is hét cadeau wanneer je op zoek bent naar een Powerbank voor dagelijks gebruik. Door de 2 USB-uitgangen en de extra krachtige 20W USB-C uitgang, laad je meerdere apparaten binnen no-time weer op! Door pass-through charging is het mogelijk om de Powerbank zelf én bijvoorbeeld je telefoon tegelijkertijd op te laden.

Deze Powerbanks zijn perfect voor mensen die dagelijks met het openbaar vervoer reizen of veel onderweg zijn. Nooit meer de angst voor een lege batterij tijdens de (werk)dag!

Shop nu 

 

Xtreme Rugged Powerbank – 20.000mAh - €99,95

Rugged Powerbank Kerstcadeau

Voor de natuurliefhebber die tijdens alle avonturen graag een opgeladen telefoon of camera heeft, is een Xtreme Rugged Powerbank een origineel Sinterklaas- of Kerstcadeau. Deze krachtige Powerbank heeft een 35W USB-C PD output en een batterijcapaciteit van 20.000 mAh. Hij is water- en schokbestendig en is door zijn oranje kleur gemakkelijk terug te vinden in je rugzak of in het donker. 

Kies een Rugged Powerbank voor de echte buitenmens! Het ideale cadeau voor mensen die houden van lange wandelingen of kampeerweekenden. Door de robuuste buitenkant en zaklamp is dit een fantastische gadget die ook nog eens erg functioneel is!

Voor de echte liefhebbers van outdoor-activiteiten zijn deze Powerbanks een must-have. Zonder problemen genieten van een hike of fietstocht en altijd extra energie bij de hand.

Shop nu 

 

Titan Laptop Powerbank 60W – 24.000mAh - €159,-

Titan Powerbank Kerstcadeau

Zoek je een functioneel, mooi en duurzaam cadeau voor iemand die vooral onderweg gebruik maakt van een laptop: hier is het! Door de 3 USB-C PD outputs van 2x 30W en 1x 60W, is niet alleen je laptop maar ook je tablet of smartphone snel opgeladen met de Titan. De grote capaciteit van 24.000mAh zorgt ervoor dat je voldoende energie hebt om de dag door te komen.

Ook is de Laptop Powerbank geschikt om mee te nemen tijdens een vliegreis. Kijk onbezorgd je favoriete serie of een film tijdens een lange vlucht. Door de geïntegreerde USB-C kabel, heb je alles bij de hand om je apparaten op te laden. Geen angst meer voor lege batterijen bij aankomst op je bestemming!

Deze Powerbank is de juiste keuze voor iemand die veel gebruik maakt van een laptop tijdens de (werk)dag en niet altijd een stroompunt bij de hand heeft. De Titan houdt de batterijen van alle apparaten voldoende opgeladen om niets te missen; of dat nu tijdens het werk, of tijdens het kijken van een film is.  

Shop nu 

 

Power cadeaus voor de Feestdagen 2023

Bestseller
Powerbank Titan 60W - 24.000 mAh Powerbank Titan 60W - 24.000 mAh - Xtorm NL
XB401 Powerbank Titan 60W - 24.000 mAh

60W / 24.000 mAh

€99,00 €159,00
De XB401 Titan Powerbank combineert iconisch design met vooruitstrevende specificaties, duurzame materialen en innovatieve functies. Het is de perfecte Powerbank om jouw Ultrabook, tablet of smartphone op te laden. Door de geïntegreerde kabel ben je altijd klaar om, zelfs onderweg, jouw apparaten op te laden. De ultieme Powerbank voor laptopsDe Titan beschikt over 3 krachtige USB-C PD uitgangen met een totaal gecombineerde output van 90W. De 60W USB-C PD poort is geoptimaliseerd om jouw Ultrabook, of andere lichtgewicht laptops, op te laden in slechts 1,5 uur! De andere USB-C PD uitgangen zijn uitermate geschikt om je smartphone of tablet op te laden. Extra fast rechargingMet dank aan de 60W USB-C PD ingang, is de Powerbank zelf binnen 2 uur volledig opgeladen en klaar voor gebruik. De Powerbank kan zelfs tijdens het opladen, gebruikt worden om andere apparaten op te laden!Richting een duurzame toekomstOm een stap vooruit te zetten richting een duurzamere toekomst, is de behuizing van de Powerbank gemaakt van gerecycled plastic. Ook het verpakkingsmateriaal is van gerecycled karton en plastic. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en op deze manier bestrijden we de wegwerpmaatschappij. Een ontwerp dat goed voeltDesign gaat hand in hand met gebruiksgemak. Dit is de reden dat wij extra aandacht besteden aan details; een matte soft-touch finish, een geïntegreerde magnetische USB-C PD kabel en een LED batterij-display dat alleen tevoorschijn komt wanneer jij dat nodig hebt.  Opnieuw uitgevonden batterij displayDe LED batterij-display in de Titan valt prachtig samen met het totale design van de Powerbank. Het retro pixel-design verschijnt alleen wanneer dat nodig is; het toont het actuele percentage van de batterij en de oplaadstatus. Als het display uitstaat, is deze compleet onzichtbaar. Hierdoor komt het design van de Powerbank nog beter tot z’n recht en blijft deze strak en minimalistisch.
Bestseller
Powerbank 20W - 10.000 mAh - Fuel Series 4 Powerbank 20W - 10.000 mAh - Fuel Series 4
FS401 Powerbank 20W - 10.000 mAh - Fuel Series 4

20W / 10.000 mAh

€44,95
Next-Gen PowerDeze FS4 Power Bank heeft de nieuwste tech en innovaties die je Next-Gen oplaadsnelheden brengen. Hij beschikt over 2 USB-uitgangen en een extra krachtige 20W USB-C uitgang die is ontworpen om je smartphone sneller dan ooit op te laden.Snel. Hoe snel?Deze Fuel Series Power Bank kan een iPhone 15, 14 of 13 tot 50% opladen in slechts een half uur. Vergeleken met het gebruik van een oude oplader is dit tot 3x sneller!Ontwikkeld met passieBij Xtorm vinden we dat je plezier en energie moet krijgen van het gebruik van onze producten. Daarom besteden we extra aandacht aan het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van onze Power Banks. Een ontwerp dat goed voeltDeze Power Bank heeft een uniek en iconisch geometrisch ontwerp met een matte soft-touch afwerking, ontworpen om er goed uit te zien en te voelen. Het resultaat is een Power Bank die zich onderscheidt van de massa en die elke dag weer een waar genot is om te gebruiken. Geeft #MoreEnergyUitgerust met een hoge capaciteit batterij, geeft deze Power Bank jou en je apparaten meer energie. Zijn 20W vermogen en 10.000mAh batterij zijn sterk genoeg om je telefoon tot 2,5 keer snel op te laden!CompatibiliteitOok al is deze Power Bank volledig uitgerust met de nieuwste technologie en innovaties, hij is nog steeds volledig compatibel met al je oudere apparaten. We zijn klaar voor de toekomst, maar we mogen het verleden niet vergeten.
Bestseller
Powerbank 20W - 20.000 mAh - Fuel Series 4 - Xtorm NL Powerbank 20W - 20.000 mAh - Fuel Series 4
FS402 Powerbank 20W - 20.000 mAh - Fuel Series 4

20W / 20.000 mAh

€59,95
Next-Gen PowerDeze FS4 Power Bank heeft de nieuwste tech en innovaties die je Next-Gen oplaadsnelheden brengen. Hij beschikt over 2 USB-uitgangen en een extra krachtige 20W USB-C uitgang die is ontworpen om je smartphone sneller dan ooit op te laden.Snel. Hoe snel?Deze Fuel Series Power Bank kan een gloednieuwe iPhone 15, 14, 13 of 12 tot 50% opladen in slechts een half uur. Vergeleken met het gebruik van een oude oplader is dit tot 3x sneller!Ontwikkeld met passieBij Xtorm vinden we dat je plezier en energie moet krijgen van het gebruik van onze producten. Daarom besteden we extra aandacht aan het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van onze Power Banks. Een ontwerp dat goed voeltDeze Power Bank heeft een uniek en iconisch geometrisch ontwerp met een matte soft-touch afwerking, ontworpen om er goed uit te zien en te voelen. Het resultaat is een Power Bank die zich onderscheidt van de massa en die elke dag weer een waar genot is om te gebruiken. Geeft #MoreEnergyUitgerust met een hoge capaciteit batterij, geeft deze Power Bank jou en je apparaten meer energie. Zijn 20W vermogen en 20.000mAh batterij zijn sterk genoeg om je telefoon tot 5 keer snel op te laden!CompatibiliteitOok al is deze Power Bank volledig uitgerust met de nieuwste technologie en innovaties, hij is nog steeds volledig compatibel met al je oudere apparaten. We zijn klaar voor de toekomst, maar we mogen het verleden niet vergeten.
Abonneer je op onze nieuwsbrief