Welke Powerbank geef je cadeau tijdens de feestdagen?

De Feestdagen staan weer voor de deur en daarmee ook de jaarlijkse cadeau-keuzestress: welke Powerbank geef ik cadeau en welke vraag ik voor mezelf?

Om deze keuze wat makkelijker te maken, hebben wij de grootste kracht van een aantal van onze Powerbanks onder elkaar gezet. Hiermee kies jij het juiste cadeau!

Powerbank Travel - 6000 mAh - XB2 Series - Grijs/Wit €18,99

De goedkoopste in dit rijtje, de Powerbank Travel 6.000mAh, is zeker niet de minste in onze power-range. Met het compacte ontwerp en minimalistische design is het een echte blikvanger tijdens je dagelijkse treinreis of city-trip. Hij heeft zelfs de red-dot design award gewonnen!

Deze Powerbank heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: je krijgt niet alleen de Powerbank maar ook een uitneembare micro-USB kabel meegeleverd. Hiermee kun je de hem zelf opladen, of andere apparaten met een micro-USB input. De twee uitgangen van de Powerbank zorgen ervoor dat je 2 apparaten tegelijk op kunt laden. Met een andere kabel kun je natuurlijk ook gewoon je USB-C en Apple apparaten opladen.

Deze Powerbank is perfect voor mensen die dagelijks met het openbaar vervoer reizen of veel onderweg zijn.

Powerbank Travel - 6000 mAh

Powerbank Explore - 9000 mAh - XB2 Series - Grijs/Wit €23,99

Deze Xtorm Powerbank Explore heeft met 9.000mAh net iets meer capaciteit dan het vorige model. Hiermee kun je een smartphone tot wel 2x opladen! Ook deze Powerbank heeft 2 uitgangen en beschikt over slimme technologie waardoor het apparaat zelf de output verdeeld over de 2 apparaten die jij gelijktijdig wilt opladen.

De Powerbank Explore 9.000mAh heeft een minimalistisch maar opvallend ontwerp. Ook deze Powerbank van Xtorm heeft een red-dot design award gewonnen en steelt de show door de uitneembare, goudkleurige micro-USB kabel.

Deze Powerbank is de juiste keuze voor mensen die hun smartphone intensief gebruiken en deze meer dan één keer per dag op willen laden, of voor meerdaagse reisjes.

XB2 Powerbank Explore - 9000 mAh

Draadloze Powerbank Wave - 8000 mAh - Design Series – Grijs €28,99

Deze draadloze Powerbank Wave van Xtorm met een batterij-capaciteit van 8.000mAh is de laatste in dit rijtje. De Powerbank heeft voldoende vermogen om je smartphone tot wel 2x draadloos op te laden door middel van Qi-technologie. Ook heeft de Wave 2 USB uitgangen en 1 USB-C in-/output, waardoor je jouw apparaat op kunt laden terwijl de Powerbank zelf ook wordt opgeladen.

Door de combinatie van aluminium en canvas heeft de Powerbank een unieke en krachtige uitstraling. Het aluminium is erg duurzaam en het canvas, met de antislip ‘plus’ bovenop, zorgt ervoor dat je smartphone niet weg kan glijden tijdens het opladen.

Deze Powerbank is de juiste keuze als je van gemak houdt. Je legt je telefoon simpelweg bovenop de powerbank en het draadloze opladen begint. Je telefoon kan in z’n hoesje blijven en je hebt hiervoor geen oplaadkabel meer nodig.

Draadloze powerbank Wave - 8000 mAh

Abonneer je op onze nieuwsbrief