WAT IS USB-C?

Eén kabel en oplader om al je apparaten van stroom te voorzien.
Klinkt het te mooi om waar te zijn? Met Xtorm wordt die droom werkelijkheid, allemaal dankzij USB-C PD (Power Delivery). Xtorm gebruikt deze nieuwe technologie om je smartphone, tablet en zelfs je laptop thuis en onderweg op te laden.

Ontdek hoe Xtorm deze technologie op nieuwe en opwindende manieren integreert, allemaal met als doel uw leven gemakkelijker te maken en u #MoreEnergy te geven.

Een nieuwe standaard

USB-C is een omkeerbare connector die is ontworpen om gegevens en stroom te leveren aan allerlei soorten apparaten. De kans is groot dat als je een gloednieuwe MacBook of Android-smartphone hebt, je al USB-C gebruikt. In tegenstelling tot de oude (en vaak vervelende) USB-connector, kan USB-C op beide manieren worden aangesloten.

USB-C-stroomvoorziening (PD)

Met USB-C PD kunnen smartphones, tablets en laptops worden opgeladen met maximaal 100 W vermogen. Ter vergelijking: een ouderwetse USB-poort kan slechts 2,5 W aan stroom leveren, net genoeg om een ​​smartphone (heel langzaam) op te laden. USB 3.1 verhoogt dit al tot ongeveer 15W, maar alleen USB-C PD kan het helemaal naar 100W brengen. Dit is meer dan genoeg om elke laptop op te laden. Daarom hebben veel nieuwe modellen USB-C PD in hun ontwerpen opgenomen.

Misschien heeft uw huidige laptop geen USB-C PD, maar uw volgende waarschijnlijk wel. Met een Xtorm USB-C PD product ben je klaar voor de toekomst.

Dus...hoe werkt het?

Simpel gezegd, USB-C PD werkt door een "gesprek" tussen de oplader en het aangesloten apparaat mogelijk te maken. Dit bepaalt de hoeveelheid stroom die kan worden geleverd om uw apparaat op te laden.

Bekijk de vergelijking tussen normaal opladen en USB-C PD hieronder.

USB-C PD VERSUS REGELMATIG OPLADEN

Het is belangrijk op te merken dat USB-C PD alleen werkt met een speciale USB-C PD-kabel. Dit type kabel heeft een geïntegreerde e-marker chip, die nodig is om het “gesprek” aan te kunnen. Een standaard USB-C naar USB-C-kabel heeft deze functie niet.

We zijn er klaar voor!

Door deze nieuwe ontwikkelingen hebben we ze op nieuwe en opwindende manieren kunnen implementeren. We hebben niet alleen hoogwaardige USB-C PD-adapters en kabels, maar we hebben de technologie ook geïntegreerd in onze Power Banks.

Met een krachtige USB-C PD (Power Delivery) Power Bank in je tas kun je je smartphone, tablet en zelfs je laptop opladen, waar je ook gaat. Dit geeft je de vrijheid en energie om te reizen en te werken zonder dat je je ooit zorgen hoeft te maken dat je batterijen bijna leeg zijn!

Bekijk onze winkel voor de nieuwste Xtorm-producten en vind er een die bij je past.

Abonneer je op onze nieuwsbrief