Top 3 beste Powerbanks voor een stedentrip

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om nieuwe plaatsen te ontdekken tijdens een stedentrip! Als je op stedentrip gaat, wil je niet teveel bagage meesjouwen. Denk hierbij aan zaken als verschillende adapters, opladers en kabels voor al je apparaten. Een Xtorm Powerbank kan je veel inpakstress besparen. Je hoeft er maar één mee te nemen en je bent altijd en overal voorzien van stroom. De enige vraag die overblijft is: welke Powerbank moet ik meenemen? Hieronder lichten wij er een aantal uit, zodat jij de juiste Powerbank kiest voor jouw stedentrip!

Voor de stedentripper die graag licht reist

We beginnen met een fijne, lichte Powerbank; de FS4 draadloze magnetische Powerbank. Deze Powerbank weegt slechts 183 gram en is dus gemakkelijk mee te nemen tijdens je stedentrip; zelfs in je jas- of broekzak. Deze FS4 Powerbank is verkrijgbaar in de kleuren; blauw, grijs en zwart.

Het draadloze oplaadsysteem werkt met krachtige magneten die ervoor zorgen dat de oplader aan je iPhone 12, 13 of 14 ‘vastklikt’. Zo kun je eenvoudig je telefoon opladen terwijl jij door de stad aan het navigeren bent en foto’s van het uitzicht maakt. Door de USB-C poort is het ook mogelijk om andere type telefoons via een kabel op te laden.

Met de batterijcapaciteit van 5.000 mAh, kun je elk type telefoon minimaal 1x volledig opladen. Een kleine, compacte maar volledige Powerbank die je gemakkelijk meeneemt, vooral als je graag met zo min mogelijk bagage reist.

FS400U Powerbank

Voor de fanatieke smartphone-fotograaf

Wanneer je op zoek bent naar een compacte Powerbank met een grotere capaciteit van 10.000 mAh, raden wij de Xtorm Essential Powerbank aan. Deze Powerbank is verkrijgbaar in Cool White of Charcoal Grey en weegt 233 gram.  

Door zijn kleine formaat en grote capaciteit is deze Powerbank perfect om je smartphone 2x volledig op te laden, maar neemt deze toch weinig ruimte in. Zo heb jij altijd genoeg batterij om gedurende je stedentrip alle mooie herinneringen vast te leggen.

Een USB naar USB-C kabel is bij de Powerbank inbegrepen. De Essentials zijn ook verkrijgbaar met een batterijcapaciteit van 5.000 of 20.000 mAh.

Essential Powerbank

Voor de stedentripper die al zijn apparaten opgeladen wil hebben

Als jij het fijn vindt om niet alleen je telefoon maar ook jouw USB-C laptop tijdens je stedentrip van stroom te voorzien, kun je het beste de XB4 Titan of Titan Pro meenemen. Deze krachtige Powerbanks hebben een batterijcapaciteit van 24.000 mAh en laden met de geïntegreerde USB-C kabel jouw laptop binnen no-time weer op!

Doordat de Powerbanks beschikken over meerdere USB-C PD outputs kun je je apparaten tegelijkertijd opladen. Bekijk oneindig veel films op je laptop, maak honderden foto’s met je camera en wees altijd in staat om te navigeren via je telefoon.

Met een gewicht van 630 en 840 gram zijn deze Powerbanks wel wat zwaarder. Desalniettemin is dat nog steeds een prima gewicht om mee te nemen in je handbagage. Vooral als je bedenkt dat je bijna al je apparaten hiermee op kunt laden.

XB4 Titan Pro Powerbank

Voor de stedentripper die graag meer keuzes heeft

Natuurlijk vind je in onze webshop nog veel meer Powerbanks die geschikt zijn om mee te nemen op je stedentrip. Voor elke type reiziger en gebruiker hebben wij de juiste Powerbank. Welke je ook meeneemt; geniet van de bestemming van jouw keuze en je opgeladen apparaten!

Abonneer je op onze nieuwsbrief