De beste manier om je iPhone 15 op te laden

Met de introductie van de nieuwe iPhone 15-serie zijn alle Apple-fans op zoek naar manieren om het meeste uit hun nieuwe smartphone te halen.

Bij Xtorm willen we je de best mogelijke accessoires met de hoogste specificaties en de nieuwste technologie bieden. Vooruitlopend op de lancering van de iPhone 15-serie hebben we onze nieuwe GaN2 Ultra Wall Chargers geïntroduceerd!

Optimale oplader voor je iPhone 15

Recente tests, beschreven door Zac Hall van '9 to 5 Mac', hebben aangetoond dat voor het opladen van een iPhone 15, ongeacht het specifieke model, het gebruik van een adapter van 20 of 30 W het meest effectief is. Veel mensen blijven vertrouwen op hun oudere, meestal 5-15W, adapters om hun telefoon op te laden. Upgraden naar een modernere oplader verkort echter niet alleen de oplaadtijd, maar beschermt je telefoon ook beter tegen hitte tijdens het opladen. Dit verlengt de levensduur van de batterijen van je telefoon aanzienlijk.

GaN2 Wall Chargers voor alle apparaten

Bij Xtorm hebben we onlangs onze nieuwe serie GaN2 Ultra Wall Chargers geïntroduceerd. Deze snelladers zijn uitgerust met meerdere geavanceerde veiligheidsfuncties om zowel de aangesloten apparaten als de lader zelf te beschermen.

De serie GaN2 Ultra Wall Chargers bestaat uit een 20W, 35W, 67W, 100W en 140W adapter. De drie laders met de hoogste wattages worden meestal gebruikt voor apparaten zoals MacBooks of zware USB-C laptops. Dankzij de GaN2 Ultra-technologie leveren de nieuwe laders krachtige prestaties in een compact ontwerp. Met superieure energie-efficiëntie, hogere laadsnelheden en een kleinere ecologische voetafdruk in vergelijking met traditionele laders.

Snelladen van je iPhone 15 en meer!

Volgens de recente test is de Xtorm 20W GaN2 Ultra Wall Charger perfect om je iPhone 15 op de best mogelijke manier op te laden. De 20W Charger is klein en compact en heeft een USB-C en een USB-A poort om compatibiliteit met een breed scala aan apparaten te garanderen. Hierdoor is dit de beste keuze voor het opladen van je iPhone of een ander klein apparaat.

De 35W GaN2 Ultra Wall Charger is een nog betere optie als je zowel je Ultrabook of USB-C laptop als je iPhone 15 wilt opladen. Achter de kleine snellader gaat een grote hoeveelheid laadvermogen schuil. Hij gaat veilig en efficiënt om met meer stroom in een compact ontwerp. Dit maakt dat deze Xtorm Wall Charger perfect is voor al je veelgebruikte apparaten, of je nu thuis bent, op reis of onderweg.


Kies de Xtorm GaN2 Ultra Adapter die past bij jouw specifieke behoeften en voorzie je apparaten van stroom zonder je zorgen te maken. Verbeter jouw oplaadervaring vandaag nog!

Xtorm's Wall Chargers

Xtorm Snellader - 20W GaN2 Ultra Adapter Snellader - 20W GaN2 Ultra Adapter - Xtorm NL
XEC020 Snellader - 20W GaN2 Ultra Adapter

USB-C PD + USB-A + Snellader

€19,95
GaN² Ultra: Volgende generatie vermogen, formaat en efficiëntie Laat je niet misleiden door zijn formaat, deze 20W adapter is een echte krachtpatser. Met GaN² Ultra - de volgende generatie GaN-technologie - kan onze lader veilig en efficiënt meer vermogen verwerken in een nog kleiner formaat.Onze GaN² Ultra oplossing bevat intelligente circuits die de stroomverdeling optimaliseren, energieverspilling tegengaan en de laadsnelheid maximaliseren. Met deze adapter kun je al je apparaten snel, betrouwbaar en energiezuinig opladen.Laden via meerdere poortenMet zijn compacte ontwerp en dubbele poortfunctionaliteit is onze 20W GaN² Ultra-adapter perfect voor onderweg, op kantoor of thuis. De aanwezigheid van USB-C en USB-A poorten zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan apparaten. De USB-C poort zorgt voor snel opladen van de nieuwste smartphones en tablets. Wanneer je meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom voorziet, wordt de maximale output van 20W verdeeld over de poorten. 97% GRS-gecertificeerd gerecycled plasticDoor GRS-gecertificeerd gerecycled plastic te kiezen als het primaire materiaal voor onze adapter, kunnen we materialen een nieuw leven geven. We halen plastic weg van stortplaatsen en oceanen, dat er anders eeuwen over zou doen om te ontbinden. Het gebruik van gerecycled plastic is niet alleen goed voor de planeet, maar voldoet ook aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen.Betrouwbaar en veilig opladenDeze adapter is uitgerust met meerdere geavanceerde veiligheidsfuncties om zowel je aangesloten apparaten als je adapter te beschermen. De ingebouwde mechanismen voor overladen, kortsluiting en oververhitting, beschermen tegen mogelijke ongelukken, zodat je tijdens elke oplaadsessie met een gerust hart kunt opladen.
Bestseller
Snellader - 35W GaN2 Ultra Adapter - Xtorm NL Xtorm Snellader - 35W GaN2 Ultra Adapter
XEC035 Snellader - 35W GaN2 Ultra Adapter

USB-C PD + USB-A - Snellader

€29,95
GaN² Ultra: Volgende generatie vermogen, formaat en efficiëntie Laat je niet misleiden door zijn formaat, deze 35W adapter is een echte krachtpatser. Met GaN² Ultra - de volgende generatie GaN-technologie - kan onze lader veilig en efficiënt meer vermogen verwerken in een nog kleiner formaat.Onze GaN² Ultra oplossing bevat intelligente circuits die de stroomverdeling optimaliseren, energieverspilling tegengaan en de laadsnelheid maximaliseren. Met deze adapter kun je al je apparaten snel, betrouwbaar en energiezuinig opladen.Laden via meerdere poortenMet zijn compacte ontwerp en dubbele poortfunctionaliteit is onze 35W GaN² Ultra-adapter perfect voor onderweg, op kantoor of thuis. De aanwezigheid van USB-C en USB-A poorten zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan apparaten. De USB-C poort zorgt voor snel opladen van de nieuwste smartphones, tablets en zelfs Ultrabooks of andere compacte USB-C laptops. Wanneer je meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom voorziet, wordt de maximale output van 35W verdeeld over de poorten. 97% GRS-gecertificeerd gerecycled plasticDoor GRS-gecertificeerd gerecycled plastic te kiezen als het primaire materiaal voor onze adapter, kunnen we materialen een nieuw leven geven. We halen plastic weg van stortplaatsen en oceanen, dat er anders eeuwen over zou doen om te ontbinden. Het gebruik van gerecycled plastic is niet alleen goed voor de planeet, maar voldoet ook aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen.Betrouwbaar en veilig opladenDeze adapter is uitgerust met meerdere geavanceerde veiligheidsfuncties om zowel je aangesloten apparaten als je adapter te beschermen. De ingebouwde mechanismen voor overladen, kortsluiting en oververhitting, beschermen tegen mogelijke ongelukken, zodat je tijdens elke oplaadsessie met een gerust hart kunt opladen.
Snellader - 100W GaN2 Ultra Laptop Adapter - Xtorm NL Xtorm Snellader - 100W GaN2 Ultra Laptop Adapter
XEC100 Snellader - 100W GaN2 Ultra Laptop Adapter

2x USB-C PD + USB-A -Ook geschikt voor laptops

€79,95
GaN² Ultra: Volgende generatie vermogen, formaat en efficiëntie Laat je niet misleiden door zijn formaat, deze 100W adapter is een echte krachtpatser. Met GaN² Ultra - de volgende generatie GaN-technologie - kan onze lader veilig en efficiënt meer vermogen verwerken in een nog kleiner formaat.Onze GaN² Ultra oplossing bevat intelligente circuits die de stroomverdeling optimaliseren, energieverspilling tegengaan en de laadsnelheid maximaliseren. Met deze adapter kun je al je apparaten snel, betrouwbaar en energiezuinig opladen.Laden via meerdere poortenMet zijn compacte ontwerp en dubbele poortfunctionaliteit is onze 100W GaN² Ultra-adapter perfect voor onderweg, op kantoor of thuis. De aanwezigheid van USB-C en USB-A poorten zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan apparaten. De USB-C poort zorgt voor snel opladen van de nieuwste smartphones, tablets en zelfs USB-C laptops. Wanneer je meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom voorziet, wordt de maximale output van 100W verdeeld over de poorten. 97% GRS-gecertificeerd gerecycled plasticDoor GRS-gecertificeerd gerecycled plastic te kiezen als het primaire materiaal voor onze adapter, kunnen we materialen een nieuw leven geven. We halen plastic weg van stortplaatsen en oceanen, dat er anders eeuwen over zou doen om te ontbinden. Het gebruik van gerecycled plastic is niet alleen goed voor de planeet, maar voldoet ook aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen.Betrouwbaar en veilig opladenDeze adapter is uitgerust met meerdere geavanceerde veiligheidsfuncties om zowel je aangesloten apparaten als je adapter te beschermen. De ingebouwde mechanismen voor overladen, kortsluiting en oververhitting, beschermen tegen mogelijke ongelukken, zodat je tijdens elke oplaadsessie met een gerust hart kunt opladen.
Abonneer je op onze nieuwsbrief