Feesten zonder Zorgen: Het Belang van Powerbanks op Festivals

Mag je een powerbank meenemen naar een festival?

Het goede nieuws is dat de meeste festivals het gebruik van powerbanks toestaan. Het is echter altijd verstandig om de specifieke regels van het betreffende festival te controleren voordat je jouw draagbare oplader inpakt. Over het algemeen zijn powerbanks met een capaciteit tot 20.000 mAh toegestaan, maar grotere capaciteiten kunnen beperkingen hebben.

Hoe kies ik de beste powerbank voor een festival?

Bij het kiezen van een powerbank voor een festival zijn capaciteit en draagbaarheid cruciaal. Kies voor een powerbank met voldoende capaciteit om je telefoon meerdere keren op te laden. Een compact ontwerp zorgt ervoor dat je de powerbank eenvoudig in je tas of zak kunt meenemen, zodat je de hele dag door van stroom bent voorzien.

Zijn er oplaadstations beschikbaar op festivals?

Sommige festivals bieden oplaadstations, maar deze kunnen vaak druk bezet zijn. Om te voorkomen dat je kostbare festivalmomenten mist, is het handig om je eigen powerbank mee te nemen. Hiermee ben je altijd verzekerd van een betrouwbare stroombron.

Wat zijn de voordelen van draadloze powerbanks op festivals?

Draadloze powerbanks voegen een extra laag van gemak toe. Geen gedoe met kabels en altijd snel en eenvoudig opladen. Check onze draadloze opladers voor een ultieme festivalervaring.

Hoe lang duurt het om mijn telefoon op te laden met een powerbank op een festival?

De laadtijd varieert afhankelijk van de capaciteit van de powerbank en het type telefoon. Over het algemeen kunnen moderne powerbanks je telefoon snel opladen, zodat je snel weer terug kunt naar het feestgedruis.

3 tips om mijn telefoon op te laden tijdens een festival:

Tip 1: Kies een sterke powerbank

Enkele voorbeelden van krachtige modellen zijn de  Xtorm powerbank 35W - 20.000 mAh - Fuel Series 5 en Xtorm Xtreme Powerbank Rugged 35W - 20.000 mAh- Waterdicht met zaklamp  . Deze zorgen ervoor dat je telefoon meerdere keren wordt opgeladen, zelfs tijdens de langste festivals.

Tip 2: Minimaliseer Schermhelderheid en Tijd

Verleng de levensduur van je batterij door de helderheid van je scherm te verminderen en onnodige apps te sluiten. Zo haal je het maximale uit je powerbank.

Tip 3: Breng Oplaadkabels en Adapters Mee

Zorg ervoor dat je voorbereid bent op verschillende soorten aansluitingen. Neem extra kabels en adapters mee om ervoor te zorgen dat je niet afhankelijk bent van anderen voor het delen van oplaadaccessoires.

Met deze tips en een betrouwbare powerbank in je tas ben je klaar om te genieten van festivals zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Feest ze!



De beste festival Powerbanks

Bestseller Nieuw
Powerbank 35W - 20.000 mAh - Fuel Series 5 - Midnight Black - Xtorm NL Xtorm Powerbank 35W - 20.000 mAh - Fuel Series 5 -  Midnight Black
FS5201 Powerbank 35W - 20.000 mAh - Fuel Series 5 - Midnight Black

20.000 mAh - 35W - 2x USB-C + 1x USB-A

€64,95
Grote capaciteit van 20.000mAh Geen angst meer voor een lege batterij! Met de enorme capaciteit van 20.000mAh heeft deze Xtorm Powerbank meer dan genoeg energie om je apparaten de hele dag opgeladen te houden. Of je nu aan het wandelen bent, op reis of gewoon onderweg, deze Powerbank heeft voldoende capaciteit om je smartphone minimaal 4x volledig op te laden!Snelladen met 35W USB-C PD Door de twee snelle 35W USB-C PD outputs, laad je iPhone en Android smartphones en tablets razendsnel op. Ook andere mobiele apparaten zijn binnen no-time weer volledig opgeladen. De Powerbank zelf is binnen 3,5 uur weer opgeladen en klaar voor gebruik. Veelzijdig opladen met 3 poorten en pass-throughMeerdere apparaten kunnen tegelijkertijd opgeladen worden met deze Powerbank! Maak gebruik van de twee krachtige 35W USB-C PD poorten en de 18W USB-A poort om zowel je telefoon, tablet als camera op te laden. Dankzij de pass-through functie is het ook mogelijk om zowel de Powerbank zelf en aangesloten apparaten gelijktijdig op te laden. Duurzaam en milieubewust ontworpenDoor te kiezen voor GRS-gecertificeerd plastic, wordt een nieuw leven gegeven aan gerecyclede materialen. Het gebruik van gerecycled plastic is niet alleen goed voor de planeet, het materiaal voldoet ook aan de hoge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen van Xtorm.Geschikt om mee te nemen in het vliegtuigMet een batterij-capaciteit van 20.000mAh, voldoet deze Powerbank aan de veiligheidsvoorschriften van vliegmaatschappijen. Hierdoor is deze geschikt om mee te nemen in je handbagage. Houd al je apparaten opgeladen tijdens de vlucht en geniet met een gerust hart van een spelletje of kijk afleveringen van je favoriete serie. Veiligheid voor allesOm de aangesloten apparaten en de Powerbank zelf te beschermen, is deze uitgerust met allerlei veiligheidsfuncties. De mechanismen beschermen tegen overladen, kortsluiting en doorladen zodat je zorgeloos al je al apparaten op kunt laden, op een veilige manier. 
Nieuw
Powerbank 20W - 10.000 mAh - Fuel Series 5 - Teal Blue - Xtorm NL Xtorm Powerbank 20W - 10.000 mAh - Fuel Series 5 - Teal Blue
FS5102 Powerbank 20W - 10.000 mAh - Fuel Series 5 - Teal Blue

10.000 mAh - 20W - 2x USB-C + 1x USB-A

€44,95
Deze 10.000mAh Powerbank heeft twee USB-C poorten en één USB-A poort. De 20W USB-C PD-uitgang is perfect voor het snel opladen van allerlei mobiele apparaten. De behuizing van de Powerbank is grotendeels gemaakt van gerecycled plastic, ter ondersteuning van een duurzame toekomst. De mooie, eigentijdse, maar rustgevende kleur van deze FS5 Powerbank past perfect bij het unieke patroon op de Powerbank. Dit maakt het een prachtig afgewerkt product om met je mee te nemen, waar je ook gaat!Krachtige 10.000mAh capaciteitNooit meer zonder batterij! Met een robuuste capaciteit van 10.000mAh zorgt deze Xtorm Powerbank ervoor dat je meer dan genoeg energie hebt om je apparaten de hele dag opgeladen te houden, of je nu op reis bent, aan het wandelen of gewoon onderweg. Het is meer dan genoeg stroom om je smartphone minstens 2 keer volledig op te laden!Snel opladen met 20W USB-C PDDeze Powerbank heeft een supersnelle 20W USB-C Power Delivery (PD) poort, waardoor je iPhone- en Android-smartphones, tablets en andere compatibele apparaten snel kunt opladen. Zelfs de Powerbank zelf kan volledig worden opgeladen in slechts 3,5 uur!Drie poorten voor maximale veelzijdigheid Meerdere apparaten tegelijkertijd opladen? Geen probleem! De Powerbank heeft drie poorten, waaronder de krachtige 20W USB-C PD-poort en een extra 18W USB-C en 18W USB-A poort. Nu kun je je telefoon, tablet en e-reader opladen – allemaal tegelijk!Milieubewust ontwerpDoor te kiezen voor GRS-gecertificeerd gerecycled plastic als het primaire materiaal voor onze Powerbank, kunnen we materialen een nieuw leven geven. We halen plastic weg van stortplaatsen en oceanen, dat er anders eeuwen over zou doen om te ontbinden. Het gebruik van gerecycled plastic is niet alleen goed voor de planeet, maar dit GRS plastic voldoet ook aan Xtorm’s hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen.Vliegtuigproof: Reis met vertrouwen! Deze Powerbank voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften van luchtvaartmaatschappijen en is dus geschikt om in je handbagage mee te nemen. Je apparaten blijven zonder gedoe opgeladen tijdens lange vluchten en een spelletje doen of een serie kijken op je telefoon is geen enkel probleem. Veiligheid vooropDe Powerbank is uitgerust met meerdere geavanceerde veiligheidsfuncties om zowel je aangesloten apparaten als de Powerbank zelf te beschermen. De ingebouwde mechanismen voor overladen, kortsluiting en thermische beveiliging beschermen tegen mogelijke ongelukken, zodat je je apparaten zorgeloos kunt opladen.
Xtorm Essential Powerbank 20.000 mAh Xtorm Essential Powerbank 20.000 mAh
XE1200 Essential Powerbank 20.000 mAh

15W / 20.000 mAh

€49,95
Pass-through opladenTerwijl de powerbank oplaadt, kun je de USB output ports nog steeds gebruiken. Laad jouw apparaat op terwijl de powerbank zichzelf ook weer oplaadt!Laad meerdere apparaten tegelijk opOm opladen on-the-go mogelijk te maken, heeft de powerbank twee 15W outputs: USB en USB-C. Dit betekent dat je twee apparaten tegelijk op kunt laden. Ontworpen om op te vallenDeze Essential Powerbank combineert functionaliteit met een design dat opvalt. De frisse kleuren worden geaccentueerd door de matte afwerking, subtiele grafische textuur en glanzende accenten. Gemaakt voor (tijdens het) reizenOf je de powerbank nu gebruikt tijdens je reis naar het werk, voor reizen, of tijdens een outdoor avontuur – je kunt altijd rekenen op je Xtorm Essential Powerbank. We zijn trots op onze eersteklas kwaliteit en duurzame designs, die elke dag weer getest en bewezen worden door miljoenen reizigers, wereldwijd. 
Powerbank 20W - 20.000 mAh - Fuel Series 4 - Xtorm NL Xtorm Powerbank 20W - 20.000 mAh - Fuel Series 4
FS402 Powerbank 20W - 20.000 mAh - Fuel Series 4

20W / 20.000 mAh

€59,95
Next-Gen PowerDeze FS4 Power Bank heeft de nieuwste tech en innovaties die je Next-Gen oplaadsnelheden brengen. Hij beschikt over 2 USB-uitgangen en een extra krachtige 20W USB-C uitgang die is ontworpen om je smartphone sneller dan ooit op te laden.Snel. Hoe snel?Deze Fuel Series Power Bank kan een gloednieuwe iPhone 15, 14, 13 of 12 tot 50% opladen in slechts een half uur. Vergeleken met het gebruik van een oude oplader is dit tot 3x sneller!Ontwikkeld met passieBij Xtorm vinden we dat je plezier en energie moet krijgen van het gebruik van onze producten. Daarom besteden we extra aandacht aan het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van onze Power Banks. Een ontwerp dat goed voeltDeze Power Bank heeft een uniek en iconisch geometrisch ontwerp met een matte soft-touch afwerking, ontworpen om er goed uit te zien en te voelen. Het resultaat is een Power Bank die zich onderscheidt van de massa en die elke dag weer een waar genot is om te gebruiken. Geeft #MoreEnergyUitgerust met een hoge capaciteit batterij, geeft deze Power Bank jou en je apparaten meer energie. Zijn 20W vermogen en 20.000mAh batterij zijn sterk genoeg om je telefoon tot 5 keer snel op te laden!CompatibiliteitOok al is deze Power Bank volledig uitgerust met de nieuwste technologie en innovaties, hij is nog steeds volledig compatibel met al je oudere apparaten. We zijn klaar voor de toekomst, maar we mogen het verleden niet vergeten.
Abonneer je op onze nieuwsbrief