De Beste Powerbanks van 2024 - De ultieme gids

Ontdek onze ultieme gids voor de beste Powerbanks van 2024! In een wereld waarin mensen steeds meer vertrouwen op mobiele technologieën, is een betrouwbare stroombron van cruciaal belang. Of je nu onderweg bent, de natuur verkent, of gewoon je dagelijkse taken uitvoert, een goede powerbank kan het verschil maken tussen altijd verbonden blijven en gefrustreerd raken door een lege batterij. In deze gids delen we de belangrijkste factoren om de perfecte Powerbank te vinden die past bij jouw behoeften en levensstijl, evenals onze topselectie van Xtorm Powerbanks op dit moment.

Waarom heb je een Goede Powerbank nodig in 2024?

In 2024 zijn goede Powerbanks meer dan een simpele accessoire; het is een essentiële tool in ons dagelijks leven geworden. Met het toenemend gebruik van mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops, zijn we meer verbonden dan ooit tevoren. Deze apparaten zijn niet alleen onze communicatiemiddelen, maar dienen ook als entertainmentplatforms, werkstations en educatieve hulpmiddelen. Met de voortdurende evolutie van technologieën en de groeiende afhankelijkheid van deze apparaten, ervaren we een toename in het energieverbruik, wat resulteert in sneller leegrakende batterijen. Een Powerbank, ook wel bekend als een draagbare oplader, draagbare batterij of energiebank, biedt dan de broodnodige energie, waar en wanneer je het nodig hebt. De noodzaak van betrouwbare draagbare stroom wordt steeds groter, vooral in situaties waar stopcontacten niet beschikbaar zijn of tijdens langdurige reizen.

Wat zijn belangrijke factoren bij het kiezen van De Beste Powerbank in 2024?

Bij het kiezen van de juiste Powerbank zijn verschillende factoren van belang.

  • Batterijcapaciteit: Allereerst is het essentieel om te bepalen batterijcapaciteit je nodig hebt. Hoeveel batterijcapaciteit (mAh) jouw Powerbank nodig heeft, hangt af van welke apparaten je wilt opladen en hoe vaak.

Onder aan deze paragraaf vind je een handig overzicht om jou te helpen bij deze beslissing*.   

  • Wattage: Ten tweede is het van cruciaal belang om rekening te houden met het aantal watt (W) dat de Powerbank kan leveren. Als het apparaat meer watt vraagt dan de Powerbank kan leveren, kan het opladen aanzienlijk langer duren. Het benodigde aantal watt verschilt per apparaat; bijvoorbeeld, een laptop heeft aanzienlijk meer watt nodig dan een paar oortjes.
  • Formaat: Het formaat van de Powerbank speelt ook een rol, waarbij je moet overwegen of je deze gemakkelijk wilt meenemen in een tas of liever een compact model hebt dat in je zak past. Voor langere reizen kan een grotere Powerbank handiger zijn, ondanks de extra ruimte die het inneemt, terwijl compacte modellen handig zijn voor korte uitstapjes.
  • Overige functies: Tot slot zijn er ook andere functies om op te letten, zoals het aantal oplaadpoorten, snellaadtechnologie en extra functies zoals een ingebouwde zaklamp of batterij-indicator. Het aantal oplaadpoorten is belangrijk omdat het bepaalt hoeveel apparaten je tegelijk kunt opladen. Snellaadtechnologie kan handig zijn voor gebruikers die snel stroom nodig hebben, terwijl extra functies zoals een ingebouwde zaklamp of batterij-indicator de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de Powerbank kunnen verbeteren.

Apparaten

Batterijcapaciteit

 

 

10.000 mAh

20.000 mAh

27.000 mAh

45.000 mAh

Telefoon

2x opladen

4x opladen

6x opladen

11x opladen

Tablet

1x opladen

2x opladen

3x opladen

5x opladen

Laptop

-

-

1x opladen

1.5x opladen

Oortjes

15x opladen

31x opladen

42x opladen

73x opladen

Koptelefoon

6x opladen

12x opladen

17x opladen

29x opladen

Watch

7x opladen

15x opladen

21x opladen

37x opladen

Camera

1.5x opladen

3x opladen

5x opladen

9x opladen

GoPro

4x opladen

9x opladen

13x opladen

22x opladen

E-reader

5x opladen

11x opladen

15x opladen

26x opladen

 

*Het aantal oplaadbeurten kan per merk en type apparaat verschillen. De aantallen die in het overzicht staan, zijn gemiddeldes.

FS5 27.000 mAh

De top Xtorm Powerbanks van 2024

  1. De FS5 27.000 Powerbank (best-selling Powerbank op dit moment): Met een hoge capaciteit van 27.000mAh en 2 ultrasnelle USB-C PD poorten, is deze Powerbank ideaal voor het snel opladen van al je mobiele apparaten en zelfs laptops! De Powerbank is grotendeels gemaakt van gerecycled plastic, wat het een duurzamer product maakt. Het unieke patroon en de prachtige kleur 'Midnight Black' geven de FS5 Powerbank een krachtige uitstraling en maken het opladen van jouw apparaten een stijlvolle ervaring. Bovendien is hij voorzien van een display dat real-time informatie weergeeft over het resterende batterijpercentage van de Powerbank.

  2. FS5 45.000 Powerbank: Met een batterijcapaciteit van 45.000mAh is dit de krachtigste Powerbank van Xtorm tot nu toe. Met deze Powerbank ben je altijd verzekerd van voldoende stroom. Je kunt gemiddeld een telefoon tot wel 9 keer opladen en een laptop minstens 1.5 keer. Net als de andere Powerbanks uit de FS5-serie is deze Powerbank ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen kun je jarenlang vertrouwen op deze betrouwbare stroomoplossing.

  3. XR202 Rugged Powerbank: De Rugged Power Bank 20.000 is ontworpen om elk outdoor avontuur aan te kunnen. Deze robuuste Powerbank laadt je telefoon, GPS, Watch en andere apparaten snel en gemakkelijk op, waar je ook bent. Dankzij zijn schok- en waterbestendigheid is de XR202 een onmisbare gadget voor de avontuurlijke gebruiker. Daarnaast beschikt deze Powerbank over een ingebouwde zaklamp, zodat je ook in het donker de weg naar je tent terug kunt vinden.

We hopen dat onze gids je waardevolle inzichten heeft gegeven om de juiste Powerbank te kiezen. Blijf altijd verbonden en geniet overal van #MoreEnergy met een betrouwbare stroomvoorziening.

Nieuw
Powerbank 67W - 27.000 mAh - Fuel Series 5 - Midnight Black - Xtorm NL Powerbank 67W - 27.000 mAh - Fuel Series 5 - Midnight Black
FS5271 Powerbank 67W - 27.000 mAh - Fuel Series 5 - Midnight Black

27.000 mAh - 67W - 2x USB-C + 1x USB-A

€99,95
Grote capaciteit van 27K mAh Met een robuuste capaciteit van 27.000mAh, houdt deze Powerbank jouw apparaten de hele dag opgeladen. Of je nu op reis bent, werkt on-the-go of gewoon onderweg bent, je krijgt voldoende extra energie om de dag door te komen. Deze hoge capaciteit van 27K mAh is meer dan genoeg om je smartphone minstens 5x volledig op te laden en je laptop minimaal 1 keer.  Snel-laden van je laptop met 67W USB-C PD Deze FS5 Powerbank heeft een supersnelle USB-C PD poort van 67W waarmee je iPhone en Android smartphones, tablets, laptops en elk ander compatibel apparaat snel op kunt laden. De Powerbank zelf is binnen 2,5 uur weer volledig opgeladen.  Gelijktijdig en Pass-through opladen met 3 poorten Door de 3 verschillende poorten, laad je gemakkelijk meerdere apparaten tegelijk op. De krachtige 67W USB-C PD poort gebruik je voor je laptop en de 27W USB-C PD en 18W USB-A poorten zijn geschikt voor het opladen van bijvoorbeeld je smartphone of earbuds. Door de pass-through functie is het ook mogelijk om tegelijkertijd de Powerbank zelf én aangesloten apparaten van nieuwe energie te voorzien!  Geschikt voor het vliegtuig De batterij-capaciteit van 27.000mAh is de maximale capaciteit die je mee mag nemen in je handbagage tijdens een vliegreis. Deze Powerbank komt dus probleemloos door alle veiligheidscontroles op de luchthaven. Gebruik je telefoon of tablet tijdens de vlucht voor een spelletje of het kijken van een film. Geen zorgen over lege batterijen bij aankomst! Duurzaam ontwerp Door te kiezen voor plastic met een GRS-certificaat, wordt er nieuw leven gegeven aan gerecyclede materialen. Het grootste gedeelte van de Powerbank is gemaakt van dit gerecyclede plastic, wat meehelpt aan een duurzame toekomst. Dit GRS plastic voldoet uiteraard aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen van Xtorm.  Veilig in gebruik Met de geavanceerde veiligheidsfuncties, beschermt deze Powerbank niet alleen zichzelf maar ook alle aangesloten apparaten. De mechanismen die beschermen tegen overladen, oververhitting en kortsluiting voorkomen mogelijke ongelukken zodat je zorgeloos je apparaten op kunt laden. 
Nieuw
Powerbank 67W - 45.000 mAh - Fuel Series 5 - Midnight Black Powerbank 67W - 45.000 mAh - Fuel Series 5 - Midnight Black
FS5451 Powerbank 67W - 45.000 mAh - Fuel Series 5 - Midnight Black

45.000 mAh - 67W - 2x USB-C + 1x USB-A

€119,00
Hoge capaciteit van 45K mAh in compact design Nooit meer een lege batterij met deze Xtorm Powerbank met een enorme capaciteit van 45.000mAh! Of je nu op reis, aan het wandelen, of aan het werk bent: met deze Powerbank krijgen jouw apparaten de hele dag door extra energie. Deze Powerbank heeft meer dan genoeg power om je smartphone minstens 9x volledig op te laden, of je laptop minimaal 2x! De batterijen in deze Powerbank leveren meer vermogen in een kleinere behuizing. Door een 40% kleinere batterij, krijg je bijna de dubbele capaciteit in hetzelfde formaat!  Snel opladen met 67W USB-C PD Deze Powerbank heeft een ultra-snelle 67W USB-C Power Delivery (PD) poort, waarmee je een laptop maar ook iPhone en Android smartphones, tablets en vele andere compatibele apparaten snel kunt opladen. De Powerbank zelf laad je volledig op in slechts 3.5 uur! 3 Poorten voor Gelijktijdig en Pass-through opladen  Wil je meerdere apparaten tegelijk opladen? Geen enkel probleem! De Powerbank beschikt over drie poorten: een krachtige 67W USB-C PD poort, een 27W USB-C PD poort en een 18W USB-A poort. Hiermee laad je moeiteloos je tablet, telefoon en earbuds gelijktijdig op. En dankzij de pass-through charging functie, kun je diverse apparaten opladen terwijl tegelijkertijd ook de Powerbank zelf weer opgeladen wordt.  Ontwerp met gerecyclede materialen Door te kiezen voor GRS-gecertificeerd gerecycled plastic als het primaire materiaal voor deze Powerbank, krijgen gerecyclede plastics een nieuw leven. Het gerecyclede materiaal voldoet aan Xtorm’s hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen en is de betere keuze voor onze planeet. Veilig & Beschermd De Powerbank is uitgerust met ingebouwde mechanismen voor overladen, kortsluiting en oververhitting. Deze beschermen zowel de Powerbank als de aangesloten apparaten tegen mogelijke ongelukken. zodat je zorgeloos kunt opladen. • Deze Powerbank heeft een batterijcapaciteit van 45.000mAh en mag meestal niet meegenomen worden in het vliegtuig. Het toegestane vermogen van powerbanks tijdens een vliegreis is maximaal 27.000mAh of 100Wh. 
Xtreme Powerbank Rugged 35W - 20.000 mAh - Outdoor - Waterdicht met zaklamp - Quick Charge 3.0 Xtreme Powerbank Rugged 35W - 20.000 mAh - Outdoor - Waterdicht met zaklamp - Quick Charge 3.0 - Xtorm NL
XR202 Xtreme Powerbank Rugged 35W - 20.000 mAh - Outdoor - Waterdicht met zaklamp - Quick Charge 3.0

35W / 20.000 mAh

€99,95
Met de Rugged Power Bank 20.000 kunnen jij en je mobiele apparaten ieder outdoor avontuur aan. Deze ultieme survival gadget laad gemakkelijk en snel je telefoon of tablet op, waar je ook bent.IP65 waterbestendigDe power bank is ontworpen om IP65 waterbestendig te zijn, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken bij een val in een plas water, of een plotselinge regenbui.Laad je telefoon 5x opOndanks zijn compacte formaat heeft deze power bank een krachtige 20.000mAh batterij, groot genoeg om je telefoon tot 5x op te laden. Je kunt ook andere kleine elektronische apparaten gemakkelijk opladen zoals een digitale camera, GPS of drone. Razendsnel opladenDe power bank beschikt over een 35W en een 15W USB-C Power Delivery in-/uitgang, evenals twee gewone USB-poorten met Quick Charge 3.0. De power bank heeft dus 4 USB uitgangen. Dit betekent dat vrijwel iedere smartphone razendsnel opladen kan worden - zowel Android-apparaten als Apple iPhones. De power bank zelf is in slechts 3.5 uur te herladen!Krachtige geïntegreerde zaklampDankzij de krachtige geïntegreerde LED zaklamp heb je altijd en overal een noodzaklamp bij de hand. 
Abonneer je op onze nieuwsbrief