6 originele Vaderdag cadeaus met power

 

Binnenkort is het weer Vaderdag! De uitgelezen kans om alle vaders en vaderfiguren in het zonnetje te zetten.

Bij Xtorm vind je de meest originele Vaderdag cadeaus! Wij hebben het best passende cadeau voor elk type vader in verschillende prijsklassen.

Hieronder vind je praktische power producten van Xtorm voor alle type vaders. Een bruikbaar maar origineel cadeau wat jaren meegaat!

DS201 Delta Draadloze Oplaadstandaard / €24,95 

DS201

Zoek je een functioneel maar stijlvol cadeau voor je vader? Kies dan voor de DS201 Delta 15W draadloze oplaadstandaard. Je kunt deze oplader zowel liggend als staand gebruiken. Geen last meer van rommelige kabels en door het ontwerp van de Delta is het zelfs niet nodig om het telefoonhoesje te verwijderen om je telefoon draadloos op te laden.

Door het strakke en tijdloze design past deze oplader perfect in elk interieur. Alle Qi-compatibel smartphones zijn draadloos op te laden met de Delta draadloze oplaadstandaard.

Shop nu 

XR101 Rugged Powerbank / €69,95 

XR101

Voor de avontuurlijke vaders hebben wij de XR101 Rugged Powerbank uitgekozen. Deze Powerbank is ideaal voor de liefhebber van outdoor-activiteiten. Met een capaciteit van 10.000mAh kun je een smartphone minimaal 2x volledig opladen.

De Powerbank is compact en past gemakkelijk in je rugzak. Door zijn rugged uiterlijk kan deze Powerbank wel tegen een stootje en is zelfs een regenbui geen probleem. De ingebouwde zaklamp helpt om in het donker je spullen of de juiste weg te vinden. De ideale Powerbank om mee te nemen tijdens een hike of kampeertrip!

Shop nu 

FS400 Magnetic Wireless Powerbank / €29,95 - €49,95

FS400U

Of je vader nu graag een festival bezoekt of houdt van een stedentrip: de Magnetic Wireless Powerbank is het perfecte cadeau voor hem! Deze Draadloze Powerbank is gemaakt voor iPhones met het MagSafe oplaadsysteem. Je klikt je telefoon gemakkelijk magnetisch vast aan de Powerbank en het opladen begint vanzelf. De capaciteit van 10.000mAh is voldoende om je telefoon minimaal 2x volledig op te laden.

Door de USB-C in- en uitgangen is het ook mogelijk om andere apparaten via een kabel op te laden. Wanneer je kiest voor een wat kortere kabel in onze webshop, kun je deze ook gemakkelijk meenemen. Zo kun je ook de telefoons van je vrienden voorzien van extra power

Shop nu 

XB401 Titan Powerbank / €159 

XB401

Het perfecte cadeau voor de vader die voor zijn werk veel onderweg is: de XB401 Titan Powerbank. Met de krachtige gecombineerde output van 90W, verdeeld over 3 verschillende uitgangen, laad je met gemak een telefoon, tablet en zelfs een USB-C laptop op. Jouw vader zit dus nooit meer zonder power tijdens lange werkdagen.

De Titan heeft een geïntegreerde USB-C kabel zodat je meteen alles bij de hand hebt om apparaten met een USB-C poort op te laden. Voor de Apple-gebruikers is er een Lightning kabel verkrijgbaar in onze webshop waarmee je de USB-C kabel kunt vervangen.

Deze Titan Powerbank mag in je handbagage mee in het vliegtuig. Je kunt dus ook tijdens de vlucht probleemloos je laptop en telefoon van stroom blijven voorzien.

Shop nu 

XP070 Xtreme Power Socket / €189

XP070

Met de Xtreme Power Socket kun je apparaten niet alleen via de USB-C PD uitgang van energie voorzien, maar ook via het 70W stopcontact. Hiermee kun je dus niet alleen je telefoon, tablet of drone opladen maar ook je camera, fietscomputer of elektrische tandenborstel.

De Power Socket is de perfecte combinatie van een powerbank en stopcontact in één compact pakket. Gemakkelijk mee te nemen in je fietstas, rugzak of handbagage tijdens een vliegreis. Het ideale cadeau voor de vader die graag op alles voorbereid is!

Shop nu 

Kabels en complete bundels

Cables Xtorm

Natuurlijk zijn er ook vaders die zeggen dat ze niets meer te wensen hebben. Voor hen hebben we bij Xtorm verschillende soorten kabels. De series Essential en Original kabels zijn perfect voor dagelijks gebruik en hebben een no-nonsense ontwerp. De serie Rugged Outdoor kabels zijn gevlochten en versterkt met aluminium, nylon en kevlar. Hierdoor kunnen ze een gewicht van 100 kilo aan en zijn ze praktisch onbreekbaar. Al onze kabels zijn verkrijgbaar voor zowel USB-C als Lightning poorten.

Shop nu 

Speciaal voor Vaderdag hebben wij ook complete bundels samengesteld met korting. Deze bestaan uit een Xtorm Travel Bag met een Powerbank en bijpassende kabel. Zo heb je een origineel en praktisch cadeau voor vader die alles al heeft, waar hij jaren plezier van heeft! Geef jouw vader of vaderfiguur #MoreEnergy cadeau.

Vaderdag Bundels

Abonneer je op onze nieuwsbrief