Top 4 originele Moederdag cadeaus

Moederdag staat weer voor de deur en natuurlijk ben je op zoek naar een leuk cadeau! Je kunt kiezen voor één van de traditionele cadeaus zoals een mooie bos bloemen, kaarsen of bonbons. Maar wat denk je van een origineel Moederdag cadeau dat naast functioneel ook een mooi design heeft?

Speciaal voor de moeders die altijd onderweg zijn – druk bezig met de kinderen, werk en uitjes met vriendinnen – hebben wij het perfecte cadeau in huis. Hieronder zetten wij onze top 4 originele Moederdag cadeaus voor je op een rij.

De Essential Powerbank 20.000 mAh (€49,95)

Voor de moeders die houden van een dagje weg of een stedentrip van een paar dagen, hebben wij de Essential serie. Met de krachtigste versie van deze compacte Powerbank (20.000 mAh), kun je een telefoon minimaal 4x opladen. Dit is daarmee een cadeau dat niet alleen handig is voor moeder, maar ook voor de rest van het gezelschap. Tijdens de trip heb je voldoende power om alle momenten vast te leggen met de camera van je telefoon, zonder angst voor het (te snel) leegraken van je batterij.

Ligt jouw budget iets lager? Dan kun je ook gaan voor de Essential Powerbank 10.000mAh (€39,95) of de Essential Powerbank 5.000 mAh (€29,95).

Essential Powerbank 20.000 mAh

De Draadloze Solo Oplader 15W (€34,95)

Deze Draadloze Oplader biedt je moeder de mogelijkheid om thuis gemakkelijk en snel draadloos op te laden. Leg je Qi-compatibele telefoon erop, en het opladen begint automatisch. Geen gedoe meer met rommelige oplaadkabels.

De oplader is zo ontworpen dat deze perfect staat op elk bureau of nachtkastje. Het geometrische ontwerp met de matte soft touch afwerking is sprekend maar toch verfijnd. En de subtiele LED-ring aan de onderkant licht alleen kort op wanneer je begint met opladen en is dus niet storend. Je kunt de oplader ook uitbreiden door een tweede Solo Oplader eraan vast te klikken. Zo kun je twee telefoons tegelijkertijd opladen! 

Draadloze Solo Charger

De Draadloze Magnetische Powerbank 5.000 mAh (Vanaf €29,95)

Met deze Magnetische Powerbank krijgt je moeder een gadget die ook nog eens perfect oplaadt! Door de sterke en goed uitgelijnde magneten, klikt deze Powerbank zich probleemloos vast aan een iPhone 12, 13 of 14. De oplaadsnelheid van 7,5W ligt wat lager dan bij de andere Powerbanks van Xtorm, maar hier krijg je wel een echte eyecatcher voor terug!

De FS400U Powerbank is op te laden door de USB-C poort. Omdat deze poort ook als uitgang dient, kun je met een kabel ook een ander type telefoon met de Powerbank opladen.

FS400U

De Auto Oplader 30W (€29,95)

Onze Auto Oplader is een ideaal cadeau voor de moeders die altijd onderweg zijn. Van korfbal naar dansles en van school naar kantoor. Hoe fijn is het om altijd een oplader met USB-A en USB-C tot je beschikking te hebben in de auto?! Deze auto oplader plug je in de 12V aansluiting en verandert dan onmiddellijk in een USB-laadpunt.

De oplader heeft een 30W USB-C poort en een 18W USB-A poort zodat je altijd binnen no-time je telefoon of tablet van stroom voorziet. En dit alles terwijl je onderweg bent van de ene locatie naar de andere – pure tijdwinst.

Auto Oplader

Als je liever zelf het perfecte Moederdag cadeau uitzoekt, kun je ook bij ons terecht. In onze webshop vind je alles wat je maar nodig hebt om jouw moeder weer nieuwe energie te geven. Geef deze Moederdag #MoreEnergy cadeau!

Abonneer je op onze nieuwsbrief