Top 6 coolste Vaderdag Cadeaus 2021

Top aanbevelingen van Xtorm

Elk jaar weer is het een terugkerend fenomeen ‘’Wat moet ik kopen voor Vaderdag’’? Elk jaar weer zit iedereen uren te zoeken naar het perfecte cadeau voor hun vader. Wat geef je een vader die alles al heeft? Het moet niet te duur zijn (want daar is zijn verjaardag voor) en je wilt ook niet telkens hetzelfde geven zoals een fles Nivea of een luchtje van de Kruidvat. Om jou een handje te helpen hebben wij van Xtorm een top 6 gemaakt van de beste/leukste maar vooral coolste Vaderdag cadeaus.

1. Xtorm Magsafe Wireless oplader - Power Bank 5000 mAh met magsafe voor IPhone 12/12 pro/12 pro max en 12 mini

Is jouw vader een echte Apple lover? Dan is dit product echt iets voor hem. Deze powerbank is speciaal voor de iPhone 12. Hij is volledig compatibel met het nieuwe magnetische draadloze opladen van Apple, ook wel magsafe genoemd, wat betekent dat deze powerbank magnetisch zal klikken en zichzelf aan de achterkant van je iPhone 12 zal bevestigen.

De powerbank is voorzien van een accu met een hoge capaciteit, met een batterij van 5000 mAh wat krachtig genoeg is om zijn iPhone minimaal 1,5x draadloos op te laden! Deze powerbank heeft een usb-c poort die zowel als in- en uitgang fungeert. Dit betekent dat je ook je telefoon of andere apparaten kunt opladen door simpelweg een kabel aan te sluiten!

2. Gepersonaliseerde leren schort van gerecycled leer

Is jouw vader ook zo'n barbecue fanaat? Dan is deze gepersonaliseerde barbecue schort echt iets voor hem. Dit leren schort met naam is hét ideale cadeau voor een echte barbecueër die graag buiten staat te shinen. Het prachtige schort is gemaakt van restjes leer waardoor het een enorm duurzaam presentje is. Daarnaast kun je het barbecue schort voorzien van een naam of tekst. Kortom, een écht uniek cadeau dus voor elke kookliefhebber of toch gewoon voor jezelf!

3. Xtorm Solar powerbank - Outdoor oplader op zonne-energie – 10.000 mAh

Is jouw vader een echt buitenmens die alleen maar in de tuin te vinden is? Dan is deze Solar charger iets voor hem. De powerbank met ingebouwd zonnepaneel kan op twee manieren worden opgeladen: via USB-C, of door het mee naar buiten te nemen en het zonnepaneel zijn werk te laten doen. De efficiënte SunPower®-cellen werken zelfs op een bewolkte dag! Als je de solar powerbank overdag in de zon laat liggen, heb je meer dan genoeg stroom om je smartphone 's nachts op te laden.

Staat jouw vader vaak op de camping, maar kan die nooit wat vinden omdat de zaklamp leeg is en geen vervangende batterijen mee heeft? Geen zorgen! Op de achterkant van dit product zit een ingebouwde zaklamp. Deze powerbank is dus klaar voor al je vaders avonturen.

4. Gepersonaliseerde bierglazen

Houden jij en je vader van een lekker biertje op z'n tijd? Dan is dit een super cadeau. Proost samen met jouw vader met deze gegraveerde bierglazen met naam. Voor de bierliefhebber is er geen beter cadeau om hem mee te verrassen dan deze stijlvolle set Vaderdag bierglazen.

Je maakt de bierglazen extra persoonlijk door de naam van jouw vader of een lieve tekst in het glas te laten graveren. Het allerleukste cadeau voor je vader om mee te proosten ook op zijn verjaardag, Vaderdag of gewoon zomaar omdat hij de liefste vader van de wereld is.

Tip: Ook een leuke verrassing voor je liefste opa.

5. Xtorm Rugged Power Bank - 10 000 mAh

Is jouw vader ook zo onhandig en laat die vaak alles uit zijn handen vallen? Met deze Rugged powerbank maakt dit niet meer uit. De powerbank is ontworpen om IP65 waterbestendig te zijn, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken bij een val in een plas water, of een plotselinge regenbui.

Ondanks zijn compacte formaat heeft deze powerbank een krachtige 10.000 mAh batterij, groot genoeg om je telefoon tot 4x op te laden. Deze ultieme survival gadget laadt gemakkelijk en snel je telefoon of tablet op, waar je ook bent.

Tip: De 20.000 mAh versie is ook beschikbaar, hiermee laadt je vader zijn telefoon tot wel 8x op.

6. Maak je vader een 'Lord'

Doet jouw vader ook altijd of hij de koning in huis is? Met dit cadeau kan je hem iets dichter bij die titel laten komen. Zoals je wellicht weet, werden Schotse landbezitters altijd met “Laird” aangesproken. Het woord ‘Laird’ is de Schotse vorm van het Engelse “Lord”. De vrouwelijke vorm van beide is “Lady”.

Je vader krijgt ook een persoonlijk recht op een stukje Schots land als souvenir. Op zichzelf is dat natuurlijk al een bijzonder geschenk, maar te worden aangesproken als ‘Lord’, ‘Laird’ of ‘Lady’ voegt daar nog een extra dimensie aan toe.

Het is deze ‘titel’ die deels verantwoordelijk is voor de aandacht die de media wereldwijd aan dit project hebben besteed.

Je kan dus je vader een echte lord maken zodat die echt de baas in huis is.

Abonneer je op onze nieuwsbrief