De Beste MagSafe Powerbank

Xtorm's FS400 vergeleken met Apple's MagSafe Battery Pack

Ben je op zoek naar het beste alternatief voor Apple's MagSafe Battery Pack? Lees hier wat de belangrijkste verschillen zijn tussen Apple's MagSafe Battery Pack en de Xtorm Magnetic Power Bank (FS400)

Dubbele batterij capaciteit

De 5000mAh batterij in de FS400 is van hoge kwaliteit, wat hem zowel klein als krachtig maakt. Dit betekent dat hij 2x meer capaciteit heeft dan Apple's eigen MagSafe powerbank! Afhankelijk van welke iPhone je hebt, is dit genoeg om je tussen de 50 en 100% extra batterij capaciteit te geven.

Dit maakt de FS400 het beste alternatief voor de Apple MagSafe Battery Pack.

Meer kracht en een betere prijs

De FS400 is verkrijgbaar vanaf €39,95 terwijl je voor de Apple Battery Pack €109,00 betaalt. Bij Xtorm hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van powerbanks. Hierdoor kunnen we producten van hoge kwaliteit aanbieden voor aantrekkelijke en eerlijke prijzen.

Perfect formaat en gewicht

De FS400 heeft een lichtgewicht en ergonomisch design met afgeronde hoeken, ontworpen om perfect te passen op een iPhone 12. Het is volledig compatibel met de nieuwe MagSafe-standaard van Apple, wat betekent dat deze Power Bank zichzelf magnetisch vastklikt op de achterkant van je iPhone 12.

3 jaar Xtorm garantie

Bij Xtorm krijg je standaard 3 jaar garantie op bijna al onze producten. Dat geldt dus ook voor de FS400. Xtorm richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige power producten, waarvan de kwaliteit dagelijks wordt bewezen door miljoenen reizigers over de hele wereld.

Shop de FS400

Abonneer je op onze nieuwsbrief