VIND DE PERFECTE POWER BANK VOOR JE CITYTRIP

Laat ons jouw citytrip verbeteren

Als je op stedentrip gaat, wil je niet veel bagage meesjouwen. Denk hierbij aan zaken als verschillende adapters, opladers en kabels voor al je apparaten. Een Xtorm Powerbank kan je veel inpakstress besparen. Je hoeft er maar één mee te nemen en je bent helemaal klaar om te gaan. De enige vraag die overblijft is: welke powerbank moet ik meenemen? We hebben een lijst samengesteld om u te helpen kiezen!

1. Rome

We kennen Rome allemaal. Mooi, veel historie, kunst, musea, prachtige gebouwen, kronkelende wegen en heerlijk eten. Dat betekent dat er genoeg te zien en te fotograferen is. Je wilt niet dat je telefoon of camera zonder batterijen komt te zitten terwijl je daar bent! Dus welke Powerbank moet je meenemen? Met de 27.000 mAh USB-C PD Power Bank Infinity zit je nooit zonder stroom. Hij is krachtig en heeft twee geïntegreerde kabels, alles wat je nodig hebt om op verkenning te gaan!

 

 

2. Londen

Er is veel cultuur en geschiedenis in Londen, maar het VK is ook (in)beroemd om iets anders. Regenen. Met dat in gedachten, kan het een goed idee zijn om voorbereid te zijn op een dergelijke gelegenheid wanneer u kiest welke Power Bank u mee wilt nemen. De beste optie is de waterdichte Power Bank Limitless. Het heeft een IP68-classificatie, wat betekent dat het volledig waterdicht en onderdompelbaar is. Dus zelfs als je helemaal doorweekt bent nadat je in een enorme stortbui bent terechtgekomen, zal je Power Bank het overleven!

 

Citytrip London Powerbanks

 

3. Barcelona

Barcelona is een prachtige stad in het zonnige Spanje. Al die zonneschijn is perfect om jezelf op te laden en een mooi kleurtje te krijgen. Het kan echter ook worden gebruikt om uw apparaten op te laden! Bevestig eenvoudig een Xtorm Solar Charger aan je rugzak of leg hem naast je op het strand en je maakt je eigen zonne-energie. Oneindige kracht om eropuit te gaan en te genieten van de stad!

4. Berlijn

Berlijn staat bekend om zijn roerige geschiedenis, maar ook om zijn lange traditie als creatieve en culturele hotspot. Er is een gevoel van vrijheid, vrijheid en een no-nonsense sfeer die bijna uniek is voor Berlijn. Alles wat je nodig hebt is een eenvoudige en no-nonsense Power Bank om eropuit te gaan en alles te ervaren wat Berlijn te bieden heeft. Een powerbank uit de Xtorm Fuel-serie is daar de perfecte match voor, hij combineert een eenvoudig ontwerp met krachtige functies.

5. Amsterdam

Veel fietsen, mooie grachten met typische huizen, musea vol schilderijen van bekende Nederlandse kunstenaars als van Gogh en Rembrandt. Hoewel Amsterdam geen grote stad is, valt er veel te ontdekken. Of je dit nu te voet of met de fiets doet, je wilt zo licht mogelijk reizen. Dit vereist een kleine, lichte maar krachtige Powerbank. Je hoeft niet verder te zoeken dan de 6.000 mAh Power Bank Travel, perfect voor een actieve citytrip!Vind jouw powerbank